5274fi.jpg

Broertje of zusje op komst? Dan is Molly Monster de perfecte film als voorbereiding!

2/05/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Een broertje of zusje op komst, dat zorgt voor een heuse verandering in het leven van je kleine schat. En het is niet altijd simpel om die kleintjes daarop voor te bereiden, want het feit dat ze grote broer of zus worden is meestal veel te abstract om te bevatten. Leuke boekjes of films die een concreet beeld schetsen van wat dat nu eigenlijk precies inhoudt, kunnen daarbij helpen. En laat Molly Monster daar nu een perfect voorbeeld van zijn!

Wachten op kleine zus

Molly Monster is een grappig geel monstertje op dunne pootjes. Ze wil er dolgraag bij zijn wanneer haar nieuwe zusje uit het ei kruipt dat haar mama heeft gelegd. En dat gebeurt op het Eiereiland waar kleine monsters ter wereld komen, ver weg achter de Wilde Heuvels. Maar hoe moet Molly haar beste vriend Edison aan het verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Molly begint een avontuurlijke tocht naar Eiereiland, doorheen de kleurrijke wereld van Monsterland.

Avontuur in Monsterland

Molly Monster is een vrolijke, muzikale film die jouw kleine monstertje meeneemt naar de kleurrijke fantasiewereld van Molly. Zij heeft geen vijanden, enkel vrienden. Het is dan ook een vrolijke boel daar in Monsterland: een wereld die tot leven komt in een explosie van uitbundige kleuren en opgewekte muziek. De hoofdrol is weggelegd voor de koddige Molly, en dat doet ze met veel gevoel voor humor.

Perfecte leidraad

De film vormt de perfecte leidraad om het concept ‘grote broer of zus worden’ uit te leggen aan een kind. Maar ook als er geen baby op komst is, is het een entertainende film voor het hele gezin, waar je kleintje ongetwijfeld volledig in zal opgaan!

Molly Monster is vanaf 9 mei te zien in de zalen. Meer info vind je hier.

Bekijk alvast de trailer:

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes