6020fi.jpg

Uitgetest: een weekendje Center Parcs De Vossemeren

25/06/2019

Reizen, het is één van mijn favoriete bezigheden. Drie weken op reis of een weekendje weg, een tropische bestemming of dichtbij: ik ben overal voor te vinden. Dus een weekendje Center Parcs? Yes please! Ik zag de waterpret in het subtropische zwemparadijs al helemaal voor me, en iets zei me dat ook onze boys enthousiast zouden zijn. 

Center Parcs

Die waterpret bleek even fantastisch als ik me had ingebeeld, en dat vonden ook Leon en Louis. Het aantal keren dat we de wildwaterbaan afgleden viel niet te tellen. Louis, de jongste, moest even overtuigd worden, maar zodra hij zijn schrik had overwonnen was hij helemaal fan. Elke keer riep hij enthousiast dat hij nog eens wou.

De stroomversnellingen, het golfbad, de glijbanen: alles werd uitvoerig getest, en de jongens waren het er roerend over eens: geweldig!

Al snel bleek echter dat er véél meer te doen is in Center Parcs dan zwemmen alleen. Op voorhand had ik heel hard zitten duimen voor goed weer – en we hadden geluk, wat een zonnig weekend hadden we uitgekozen! Maar eigenlijk was dat mooie weer zelfs geen must: er zijn zoveel activiteiten, zowel binnen als buiten, dat je je er volgens mij niet kán vervelen.

Center Parcs

Zo volgden mijn zoontjes een workshop ‘pizza bakken’. Zelf pizza beleggen, die bakken in een échte pizza-oven en daarna lekker opsmikkelen: ze waanden zich even een echte kok.

Mooi meegenomen trouwens, tijdens die workshop hadden wij eventjes de tijd om ons op een terrasje te zetten met een cocktail in de hand. Het leven kan toch mooi zijn :-).

Center Parcs

Daarna gingen we op verkenning in de Discovery Bay: een indoor speelparadijs met hangbruggen, een strandje en water om in te spelen, …

De jongens gingen er weg met een natte broek vol zand (en zijn vuile kleren niet het ultieme bewijs van veel plezier?) maar vooral met een big smile op hun gezicht.

Op zondag maakten we een boottochtje op het meer. De perfecte activiteit op een zonnige dag, als je het mij vraagt! Het was niet zomaar een bootje trouwens, maar een heuse politieboot. Leon en Louis mochten sturen, en ondertussen genoten wij van het zonnetje en een deugddoend briesje. In één woord ZALIG!

Center Parcs

Ook een uitstapje naar de kinderboerderij viel helemaal in de smaak. Het plan was om daar ook een ritje op de pony’s te maken, maar het bleek uiteindelijk te warm waardoor die waren afgelast.

Geen nood, dan leefden Leon en Louis zich in de plaats daarvan gewoon uit op de trampolines. Alsof het nog niet warm genoeg was, haha!

Center Parcs

Zelfs de Market Dome (het centrale gebouw met het zwembad, winkeltjes en resto’s) bood al entertainment. Zo kan je er via ‘stapstenen’ door het water lopen, tussen de flamingo’s en de grote vissen. 

Center Parcs

En in de late namiddag was er een spelshow en kinderdisco met Orry en zijn vrienden.

Een heel weekend lang hoorden we geen enkele keer “mama, ik verveel me” of “wat gaan we nu eens doen?” Er was gewoon geen tijd om zich te vervelen, omdat er zoveel te doen was. Een aanrader dus!

Bovendien konden we het hele weekend gewoon relaxen. Het ontbijt werd aan de deur geleverd, en ’s avonds gingen we lekker eten in één van de kindvriendelijke restaurants. Een weekend met veel tijd voor elkaar en veel fun: wij waren al eventjes helemaal in vakantiesfeer.

Het is ons zelfs zo goed meegevallen, dat we over twee weken nog eens teruggaan, met vrienden deze keer. Yep, wij zijn fan! En wat mooi meegenomen is: je kan voor een verblijf ecocheques gebruiken. Hoe handig is dat?!

 

Meer info vind je hier

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Center Parcs. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes