3047fi.jpg

Lore

Lore (°1983), getrouwd en mama van Leon (°2012) en Louis (°2014).

Werkt als Community Manager voor Mama Baas en als schrijfster.

Beste eigenschap: Mijn enthousiasme. Of ik nu blij, boos of verdrietig ben, ik ben het altijd vol overgave. Pieken en dalen dus. Of is dat gewoon typisch vrouwelijk?
De dingen die ik doe, doe ik ook altijd vol enthousiasme. Ik hou niet zo van passiviteit…

Was graag geboren met: Creativiteit. Behalve met woorden misschien, ben ik echt niet creatief, en ik heb bovendien twee linkerhanden. Ik kan wel jaloers zijn op iemand die originele dingen in elkaar kan knutselen, naaien, of bouwen.

Favoriete activiteit: Ik ben een echte boekenwurm, en hou van schrijven, zot doen en knuffelen met de kindjes, genieten van de zon, relaxen in de sauna, lekker uit eten met mijn man, tijd doorbrengen met vrienden, reizen, fotografie, … De laatste jaren blijft er niet voor alles evenveel tijd over als ervoor, maar dat zullen we over een paar jaar wel goedmaken.

Volmaakt geluk is een tof moment met ons gezinnetje, waarbij we echt kunnen genieten van elkaar. Een heerlijk moment alleen, tijd om te relaxen. Of een avondje onder vriendinnen, samen babbelen, lachen, een drankje erbij en plots schrikken dat het alweer zo laat is.

Gedroomde woonplaats: Toen ik nog geen kinderen had, droomde ik van een leven in Buenos Aires, New York, of Barcelona. Ondertussen ben ik best tevreden met onze woonplaats, net buiten Gent :-)

Held: Dat zijn er twee - mijn ouders :-)

Gewaardeerde eigenschap bij vrienden: Eerlijkheid. Humor. Een luisterend oor.

Heeft ook een eigen blog: MAMoiselle Blogt