MomlifeReceptenCake-die-altijd-lukt 7/12/2015 Door Mama WenkeDeze cake lukt altijd, no matter what! Wat je nodig hebt250 g boter240 g kristalsuiker2 zakjes vanillesuiker250 g bloem4 eieren½ theelepel bicarbonaatOm de cake te pimpen: chocoladedruppels, appel, peer, rozijntjes, glazuur…Zo maak je het Verwarm de oven op 180° C.Laat de boter zacht worden. Meng alle ingrediënten tot een homogeen geheel: suiker, bloem, boter, eieren en het bicarbonaat.Indien je de cake wilt pimpen, doe je achteraf de chocoladedruppels/fruit bij.Doe het deeg in de vorm (kleine vormpjes of cakevorm) en steek gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.De cakejes zijn goed gebakken als je er met een naald insteekt en het deeg niet meer aan de naald blijft hangen.Laat goed afkoelen en versier naar wens.TIPS:Bicarbonaat kan je ook gebruiken als je groene groentjes kookt, zo behoud je de intensiteit van het kleur van de groentjes. Nog zin in zoet?Tarte tatinKaastaart met coulis van rode vruchtenCarré confiturecakehttps://www.mamabaasplus.com/Onze mama's & papa'shttps://www.mamabaas.be/onze-mamas-papasOnze expertshttps://www.mamabaas.be/onze-expertsLees meerEen barbecuetje organiseren zonder zorgen Ik ben niet zo te vinden voor die body positivity Er ligt bijna elke nacht een ander kind in ons bed ...BestsellersOngefilterd moederschap € 19.99 https://click.lannoo.be/0bdKoffiemok | legendaddy € 16.95 https://click.lannoo.be/eanTo Do Hero: Gezinsplanner € 18.99 https://click.lannoo.be/u5oMeilleures ventes Schrijf je in voor de MamaBaas nieuwsbrief. * (Optional) Versturen