6838fi.jpg

Claudia Van Avermaet stoomt ons klaar tegen de zomer – Mama Charlot test uit

23/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wil je je terug goed in je vel voelen na de lange lockdown periode, maar weet je niet waar te beginnen? Sport- en voedingsdeskundige Claudia Van Avermaet belooft met haar nieuwe Get Stronger trainingsprogramma een sterker lichaam en een sterkere geest in 30 dagen. 

Wij gingen vorige maand op zoek naar een mama die dit voor ons wilde uittesten. Charlot Callens neemt als alleenstaande mama de zorg voor haar dochtertje Ella op zich.  Bovendien combineert ze dit met een drukke job. Na wat rugproblemen is ze klaar voor een nieuwe start: ze test voor ons met plezier het Get Stronger programma uit. 

Het programma bestaat uit drie fasen waarin je lichaam zich opbouwt en strakker en fitter wordt. Dankzij praktische work-outs, weekmenu's met lekkere en gezonde recepten en aandacht voor je geest kun je in een maand tijd helemaal fit worden.

Mama Charlot deelt haar ervaring na de eerste fase:

Fase 1 is mij goed bevallen, maar het was zeker niet gemakkelijk! De recepten waren heel lekker. Hoewel ik geen tussendoortjes mocht eten, heb ik geen hongergevoel gehad. Er kruipt wel wat tijd in het voorbereiden van de maaltijden, maar dat was ik snel gewoon.

De eerste vier dagen had ik serieus last van hoofdpijn en misselijkheid. Dit blijkt heel normaal te zijn. Maar toch doet het de drang om eens zoet te eten, groter worden. En wat ik vooral heb gemist 's morgens was mijn koffietje.

Soms heb ik echt moeten doorbijten om sommige lekkere/zoete dingen aan mij te laten passeren. Maar ik heb doorgezet en voel mij goed en energiek!

De trainingen zijn leuk om te doen. Perfect ook als je niet zoveel tijd hebt, geen excuses mogelijk dus ;-). Bovendien zorgt Claudia voor voldoende afwisseling.

De work-outs waren voor mij niet echt belastend of zwaar. Al moet ik wel zeggen dat ik voordien al geregeld sportte en dagelijks spieroefeningen deed. Dus moeilijk te zeggen of dit zwaar is voor beginners.

Ik ben in elk geval helemaal klaar voor fase 2!

get stronger

Wil je ook aan de slag?

Het boek ‘Get Stronger’ van Claudia Van Avermaet bevat de nodige informatie, heel wat work-outs en lekkere recepten bij elke fase!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes