6849fi.jpg

Claudia Van Avermaet stoomt ons klaar tegen de zomer – Mama Charlot test uit

1/07/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wil je je terug goed in je vel voelen na de lange lockdown periode, maar weet je niet waar te beginnen? Sport- en voedingsdeskundige Claudia Van Avermaet belooft met haar nieuwe Get Stronger trainingsprogramma een sterker lichaam en een sterkere geest in 30 dagen. 

Wij gingen vorige maand op zoek naar een mama die dit voor ons wilde uittesten. Charlot Callens neemt als alleenstaande mama de zorg voor haar dochtertje Ella op zich.  Bovendien combineert ze dit met een drukke job. Na wat rugproblemen is ze klaar voor een nieuwe start. Ze test voor ons met plezier het Get Stronger programma uit. 

Het programma bestaat uit drie fasen waarin je lichaam zich opbouwt en strakker en fitter wordt. Dankzij praktische work-outs, weekmenu's met lekkere en gezonde recepten en aandacht voor je geest kun je in een maand tijd helemaal fit worden.

Na de tweede fase zijn dit de bevindingen van Mama Charlot:

Het is leuk dat er weer een aantal nieuwe recepten zijn toegevoegd. Het geeft de mogelijkheid om wat meer te variëren. Opnieuw zijn alle recepten goed meegevallen. Ik had geen hongergevoel. En het beste zou ik bijna vergeten: ik mocht één keer in de week cheaten! ;-) Het meal-preppen ben ik al goed gewoon en het wordt al wat routine.

De work-outs worden rustig opgebouwd en het lukt dus ook goed om ze te volgen. Ideaal dat er verschillende soorten work-outs zijn. Die kon ik dan aanpassen aan hoe ik mij voelde of hoeveel tijd ik had die dag. 

Get Stronger

Wil je ook aan de slag?

Het boek ‘Get Stronger’ van Claudia Van Avermaet bevat de nodige informatie, heel wat work-outs en lekkere recepten bij elke fase!