7618fi.jpg

Concentratieproblemen in de klas? Misschien kunnen Bachbloesems helpen

14/09/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Het schooljaar is nu echt volop gestart. Voor kids in de lagere school is het met andere woorden weer leren en opletten geblazen. Nu het eerste enthousiasme (die vriendjes en vriendinnetjes terugzien) wat is verwaterd, is het niet voor iedereen even makkelijk de aandacht erbij te houden. Misschien kunnen Bachbloesems een natuurlijk ruggensteuntje zijn voor de concentratie in de klas?

Uitgetest: Hannah for president

Mama Evelien testte de Bachbloesems mix ‘Concentratie voor kinderen’ uit bij haar dochtertje Hannah (8j).

‘Hannah is een echte speelvogel. En ik wil dat trouwens heel graag zo lang mogelijk zo houden. Alleen is het zo dat ik ook graag heb dat ze oplet in de klas. En dat is niet makkelijk, als je een speelvogel bent. Ze heeft meestal de helft niet gehoord van wat er gezegd wordt en vergeet bij toetsen regelmatig een aantal vragen in te vullen. Het liefst van al zou ze de hele dag rondlopen tussen de banken, spelen met popjes of fidget toys …  Ze heeft trouwens ook een gloedhekel aan huiswerk.

Er is wel al eens geopperd dat ze misschien ‘ADD’ heeft, maar ik heb geen zin om haar in dat hokje te duwen, als het niet nodig is. Eigenlijk gaat het allemaal nog prima. En laat ik haar graag gewoon kind zijn.

De Bachbloesemmix wilde ik wel graag eens proberen. Uiteindelijk is dit een natuurlijk middel. En baat het niet, dan schaadt het niet.

We zijn nu een tweetal weken verder. Ofwel is ze tijdens de zomervakantie plots een pak matuurder geworden, ofwel hebben de druppeltjes toch wel wat effect. Ze is alleszins minder afgeleid in de klas en heeft, tot nu toe, nog geen opmerkingen in haar agenda :-). Ah, ze haat wel nog steeds huiswerk. Hartsgrondig. Maar ja, daar bestaan geen mirakelmiddeltjes voor, vrees ik. Behalve omkoping. Haha.’

Concentratie voor kinderen

Veel ouders zijn op zoek naar een natuurlijk hulpmiddel bij problemen zoals ADD, ADHD, veel dagdromen, snel afgeleid zijn, onrustig zijn, te druk zijn, te grote speelvogel zijn, … Bachbloesems kunnen daarbij helpen. Zo is er een speciale mix voor kinderen die:

  • snel afgeleid zijn
  • impulsief of hyperactief zijn,
  • vergeetachtig zijn,
  • snel ontmoedigd of gefrustreerd zijn,
  • vaak slordigheidsfoutjes maken,
  • die vaak en/of snel gestresseerd zijn,
  • uitstelgedrag vertonen,
  • bij wie je het gevoel hebt dat er meer in zit dan eruit komt,
  • bij wie op het laatste moment vaak van alles nog moet gebeuren.

De druppeltjes zijn veilig in gebruik, ook voor jonge kinderen. Het werkt niet verslavend en er treedt geen gewenning op. De druppeltjes zijn 100% natuurlijk.

Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zijn plantaardige extracten van bomen en planten. In de jaren ’30 ontwikkelde de Engelste arts Dr. Bach de Bachbloesemtherapie. Hij ontdekte en ontwikkelde 38 bloesemremedies om alle mogelijke gemoedsgesteldheden positief te beïnvloeden. Bachbloesems zijn veilig in gebruik en mogen al gebruikt worden vanaf de geboorte; er zijn geen bijwerkingen van bekend.

Bij Bach Bloesem Mix van Greetje worden Bachbloesems op maat gemaakt. Dat zijn natuurlijkevoedingssupplementen die bestaan uit een mengeling van de originele Bach bloesemremedies. Je kiest eerst de Bach Bloesem Mix die het meest van toepassing is – heb je bijvoorbeeld een kind dat het wat moeilijk heeft om een hele dag aandachtig te blijven op school, dan ga je voor ‘Concentratie voor kinderen’. Vervolgens krijg je een vragenlijst toegestuurd die je kan invullen, zodat Greetje een duidelijk beeld heeft en de mix precies kan afstemmen op jullie nood.

Hoe gebruik je de Bach druppeltjes?

Zodra je de Bach Bloesem Mix thuis krijgt, start je met de druppeltjes. Die moet je vier keer per dag innemen, vier druppeltjes per keer. De Bachbloesems hebben inwerktijd nodig: gemiddeld merk je na zeven à tien dagen de eerste kleine veranderingen  op. Naarmate de druppeltjes langer worden ingenomen, worden de veranderingen groter.

Het is belangrijk dat je de mix elke dag stipt inneemt. Blijf de druppeltjes innemen tot de bodem van het flesje in zicht is, daarna kan je stoppen. Blijft het goed gaan, dan heb je de druppeltjes niet langer nodig. Heb je toch nog een ruggensteuntje nodig, dan kan je opnieuw een flesje bestellen.

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bach Bloesem Mix van Greetje. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes