3813fi.jpg

A day in the life van Anne-Lore

17/05/2016

De Antwerpse fotografe Joshua D’hondt startte in 2014 met een heel eigen concept, A Day in the Life. Een hele namiddag lang volgt ze het leven achter de schermen van een gezin. De bedoeling: de immense schoonheid die in de kleinste momenten schuilt vastleggen. Het zijn de momenten die je als ouder vaak over het hoofd ziet, omdat je te druk bezig bent.

Anne-Lore (2,5) is een echte plantrekker. 'Ikke doen' is iets wat wij heel vaak horen. Als ze ergens niet bij kan neemt ze gewoon haar stoel en schuift die bij.  Ook buiten helpen met de verzorging van de dieren vindt ze geweldig. Koeien voeren, paarden stallen uitmesten, ze 'helpt' overal bij.  Ze kent de namen van onze 5 paarden en houdt ze uit elkaar. Mazarin is haar grote vriend. 

 

Gelukkig heeft ze ook een gezonde angst van de dieren waardoor ze op een veilige afstand blijft tot mama of papa erbij komt. Dan kan er natuurlijk wel geknuffeld worden. 

 

Omdat we zelf weinig foto's nemen, hebben we beslist Joshua in te huren om foto's te komen maken bij ons op de boerderij. 

a day in the life

Meer info over A Day in the Life

De Antwerpse fotografe Joshua D’hondt startte in 2014 met een heel eigen concept, A Day in the Life. Een hele namiddag lang volgt ze het leven achter de schermen van een gezin. De bedoeling: de immense schoonheid die in de kleinste momenten schuilt vastleggen. Het zijn de momenten die je als ouder vaak over het hoofd ziet, omdat je te veel wordt opgeslorpt door de dagelijkse rush of omdat je uit vermoeidheid niet meer helder kunt nadenken…

Haar foto’s vormen dan ook een onuitwisbare herinnering voor later, en geven je als ouder de kans om binnen tien, twintig, dertig... jaar (wanneer je met andere woorden weer een beetje uitgeslapen bent) te mijmeren over hoe zalig die baby-, peuter- en kleutertijd eigenlijk wel niet was. :-)

Meer info vind je via deze link

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes