3738fi.jpg

De Britse Queen en Kate: ook maar gewoon een fiere oma en mama

21/04/2016

Oooo, hoe lief is dit? Voor haar 90ste verjaardag poseerde de Britse Queen met haar jongste klein- en achterkleinkinderen en ze straalt van trots. De jongste, Prinses Charlotte, dochter van William en Kate, mag op de schoot zitten.

Oooo, hoe lief is dit? Voor haar 90ste verjaardag poseerde de Britse Queen met haar jongste klein- en achterkleinkinderen en ze straalt van trots. De jongste, Prinses Charlotte, dochter van William en Kate, mag op de schoot van, nu ja, haar bomma zitten. 

De Bommie of Omie-omie

Prinses Kate verklapte onlangs dat de straffe negentiger een lieve (over)grootmoeder is. Zo noemt George, nu 2,5 jaar, zijn overgrootmoeder ‘Gan-Gan’, vrij vertaald ‘Bommie/Omie-omie’. 

De Bommie legt namelijk altijd een kleine verrassing in de kamer van haar (achter)kleinkinderen klaar als ze op bezoek zijn, wat toont dat de kleine royals een potje porselein of twee mogen breken in Buckingham Palace… 

Leuk detail: de topfotografe Annie Leibovitz mocht de officiële verjaardagsfoto’s van de Queen nemen, maar toch nam mama Kate ook zelf een paar foto’s van haar twee kadees tijdens de fotoshoot. Om maar te zeggen dat je nog prinses en Queen van Engeland mag zijn, in de eerste plaats blijf je blijkbaar vooral ook een fiere mama en oma :-). (alleen met een klein beetje meer dienaren dan gemiddeld ;-)...

 

queen mom