4440fi.jpg

De eerste date met mijn man zonder kindjes

27/03/2017

Dat je leven ziet er anders uit nadat je kinderen hebt, is een feit. Ik kan het niet ontkennen. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik mama ben geworden en alles nog exact hetzelfde is als daarvoor.

Dat ik nog steeds dezelfde portie energie had, hetzelfde figuur en dezelfde vrije tijd. Dat ik nog steeds hetzelfde sociale leven had als ervoor. Er is heel veel veranderd. Ik kreeg natuurlijk ook veel moois in de plaats.

De dagen voor de date

Toen we voor het eerst terug een date hadden sinds de geboorte van Eli, waren we overenthousiast!

De week ervoor waren we al aan het plannen: eerst romantisch uit eten, dan samen naar de bioscoop en wie weet zelf naar de cocktailbar. Het zou nog eens zijn net als vroeger. Enkel hij en ik.

Tot Eli drie dagen ervoor ziek werd. De nachten waren kort, heel kort. Aan tafel werden de eerste wijzigingen gemaakt: de cocktailbar was misschien wat teveel. Twee dagen ervoor hadden we allebei een zware dag op het werk achter de rug en Eli was nog steeds ziekjes. Ik zuchtte. Die film om 21 uur leek me niet echt haalbaar en werd dus ook geschrapt. Gezellig uit eten was toch ook al heel leuk?

De avond van de date

En zo werd het maandagavond. We verhuisden de helft van ons hebben en houden naar de schoonouders samen met de kinderen. De stilte in huis was rustgevend. Om half zeven zaten we gezellig aan tafel met z'n twee. Na het hoofdgerecht zag ik Gerd met vermoeide ogen kijken en ook ik zat half in slaap. We hebben het dessert gelaten voor wat het was en zijn naar huis gereden. Samen thuis naar een film kijken, is ook romantisch toch. Tien minuten later lagen we allebei te slapen in de zetel.

Liefde is ... samen eens uitslapen :-)

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes