7316fi.jpg

De nieuwe collectie van Dreambee: onze favorieten (en WIN ze allemaal!)

26/03/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Elk jaar lanceert Dreambaby een nieuwe collectie van huismerk Dreambee, en elke keer steelt een nieuw figuurtje daarbij de show. Ster van de collectie is dit keer Kai, een superschattige koala. Kai betekent ‘paradijselijke zee’ in het Hawaïaans, en net als zijn naam doet vermoeden heeft Kai heel wat leuke babyartikelen om bij weg te dromen in petto.

Het leuke aan de spulletjes van Dreambee is dat je eindeloos kan mixen en matchen, zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Van slapen over eten en spelen tot verzorging: met Dreambee kan je je volledige uitzet in één stijl samenstellen. Handig! Bovendien hebben de spulletjes een zacht prijsje, en da’s altijd mooi meegenomen.

Wij konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en mochten de collectie al gaan ontdekken. En om eerlijk te zijn, daar werden we behoorlijk hebberig van: want, want, want – we willen het allemaal!

We stelden onze persoonlijke top vijf samen:

 1. Grote knuffel
  Met zijn grote oren en zachte pels heeft deze knuffel alles in huis om je baby helemaal gerust te stellen. Bovendien fleurt Kai elke babykamer op, en valt hij ongetwijfeld in de smaak bij zowel die kleine spruit als bij mama en papa! ;-)
Kai

 1. Badjasje
  Niets schattiger dan een fris gewassen baby’tje in een leuk badjasje. En de koala-oortjes maken het helemaal af, too cute!
Kai

 1. Deken
  Niet alleen mooi (en zacht!) maar ook multifunctioneel: je kan dit deken gebruiken in het wiegje of het park, in de draagbare autostoel leggen of als plaid in de zetel gebruiken. Wedden dat je baby lekker knus zal slapen?
Kai

 1. Pyjama
  Deze pyjama is niet alleen comfortabel, hij ziet er ook nog eens lekker vrolijk uit!
Kai

 1. Slaapzak 4 seizoenen
  Deze slaapzak bestaat uit twee delen, een binnen- en een buitenslaapzak, zodat je voor elk seizoen een aangepaste slaapzak kan creëren. Superhandig!
Kai

WIN!

We mogen onze favorieten ook allemaal weggeven! Heb jij zin om dit superleuke pakket te winnen t.w.v. meer dan €150, bestaande uit een grote knuffel, badjasje, deken, pyjama en vierseizoenen slaapzak? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in! 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

De collectie zelf ontdekken?

Check out de nieuwe Dreambee collectie in de winkels van Dreambaby of neem eens een kijkje op de website.

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dreambaby. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.