4864fi.jpg

De nieuwe collectie van Fragile én shop met 25 euro korting op de webshop van Fragile!

29/08/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama’s to be of bolle buikjes kunnen deze winter weer stijlvol door de dag dankzij de nieuwe collectie van Fragile. En het ziet er weer superstylish uit met warmgroene tinten, zachtroze, maar evengoed fel rode kleedjes. Lang of kort, print of geen print: er is voor elk wat wils! En: er is leuk nieuws, want de Mama Baas-lezers krijgen 25 euro korting op de webshop (https://www.fragile.be/) met de code mamabaas!

De winter brengt allerlei warme kleuren in de collectie van Fragile: warmrood, -groen of pastelroze, maar ook pittige prints. Wie online shopt op de webshop van Fragile (www.fragile.be) en de code 'mamabaas' invult voor af te rekenen krijgt een korting van 25 euro! Whoop whoop! De actie is geldig tot 31 september.

Maar voor je shopt nog snel een paar handige tips!

4 shoptips van Fragile 

  1. Stel het shoppen niet uit

Je hoeft echt geen bolle buik te hebben om zwangerschapskledij te kopen, integendeel. Hoe sneller je mooie zwangerschapskledij koopt, hoe langer je ervan kunt genieten.

  1. Durf eens iets meer

Je bent niet zo vaak zwanger in je leven, dus je kunt er maar beter zoveel mogelijk van genieten (als alles goed verloopt natuurlijk en je je goed voelt). Maar een mooie outfit kan je echt helpen om je goed te voelen en misschien mag het eens iets feestelijker zijn? Een mooie plissérok, een beetje glitter: alles wat je kan doen stralen met je bolle buik!

  1. Denk vooruit

Na de bevalling zitten je vroegere kleren meestal niet meteen comfortabel. Bovendien zul je misschien borstvoeding geven. Bij Fragile zijn er heel wat jurken en tops met een subtiele borstvoedingsfunctie.

  1. Laat je adviseren

Je lichaam verandert superhard tijdens een zwangerschap en dan kan het dat je soms wat moeite hebt de juiste maat of vorm te vinden. Bij Fragile krijg je alle advies dat je nodig hebt en kun je je helemaal laten kleden zoals je het zelf wilt.  

fragile

De basics

fragile

De bling

fragile

De romantici

fragile

De prints

fragile

Velvet green

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes