5338fi.jpg

Keihandig: Een geboortelijst met producten van verschillende winkels en webshops

15/06/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Ik ben Tine, mama van drie kindjes. Na onze twee dochtertjes Lola en Susan besloten we om nog voor een derde kindje te gaan, onze kers op de taart! Bij de vorige twee geboortes legden we een klassieke geboortelijst bij één of twee winkels, maar we vonden het telkens jammer dat we beperkt waren in onze keuze van producten. Er bestaan zóveel toffe winkels en webshops, waar we overal wel een beetje van op onze lijst willen.

Daarom ontwikkelden mijn man en ik zélf een website: Lijstjestijd.be Deze site geeft ouders meer vrijheid, want je kan producten van verschillende winkels/webshops op je lijst zetten. Naast de tastbare cadeaus kan je ook veel breder denken. Een gift voor het goede doel, kraamkost of een babysitbeurt: het zijn allemaal handige opties!

En dan was het zo ver… onze kleine (of zeg maar grote, 4.300 kg woog hij…) Pim kwam ter wereld! Ons hart liep over van geluk. We genoten met volle teugen van ons wondertje.

lijstjestijd

De eerste lijstjestijdbaby

En ondertussen was het ook spannend… Hoe zou het lopen met Lijstjestijd? Want Pim was ook onze eerste “Lijstjestijdbaby”! Zouden de mensen de weg vinden? Begrepen ze het concept? Zou het hen lukken iets te bestellen?

En ja hoor… het lukte! Sommige mensen lieten hun cadeautje thuis bezorgen en brachten het mee op babybezoek. Terwijl anderen het onmiddellijk bij ons thuis lieten leveren. De postbode werd al gauw een vriend aan huis, want elke dag kwam er wel een pakje toe! Telkens heel mooi ingepakt door die lieve webshophouders. Dankzij Lijstjestijd kon ik ook zien wie de gever van het pakje was, zodat ik direct een bedankje kon sturen!

Ook vanuit het ziekenhuis kon ik de reservaties in het oog houden. Ik kon zelfs nog iets toevoegen of veranderen aan mijn lijstje vanuit mijn bed! (eruit komen was nog geen optie.. Keizersnede, weet je wel…)

Lijstjestijd
lijstjestijd

Inspiratie

Omdat het in onze omgeving een echte babyboom was, waren er nog enkele andere toekomstige mama’s geïnteresseerd in Lijstjestijd. Ik nodigde ze uit voor een gezellige avond om samen Lijstjestijd te testen. Iedereen was enthousiast, maar we voelden dat er nood was aan inspiratie…

Wie zijn die leuke Belgische webshops? En wat verkopen ze dan allemaal? Daarom ontwikkelden we ook inspiratieborden. Daarop verschijnen heel wat leuke en hippe producten die je dan in één klik op je lijstje kan zetten!

Kan je ook goedkopere dingen van bijvoorbeeld Ikea of Hema op je lijst zetten? Natuurlijk! Er is zelfs een handige L-knop die ervoor zorgt dat je rechtstreeks vanop hun website iets op je lijstje kan zetten!

En nadien…?

Ook nadien kwam Lijstjestijd goed van pas! De dingen die overbleven van het geboortelijstje van Pim, gebruikten we gewoon voor het volgende feestje ;-). Want je kan Lijstjestijd ook perfect gebruiken voor een verjaardag, lentefeest, de feestdagen, … of gewoon zomaar!

Ben je benieuwd? Ga dan snel zelf aan de slag met Lijstjestijd!

Tine (blogster bij Vanillemeisjes)

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes