7213fi.jpg

De nieuwste trends in geboortekaartjes en doopsuiker

2/02/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Eindelijk zijn jullie er uit en ligt dé naam van jullie spruit vast. Tijd voor de volgende stap: het perfecte geboortekaartje vinden. Niet altijd even gemakkelijk, er is zó veel keuze dat je misschien niet weet waar te beginnen. En dan hebben we het nog niet over de bijhorende doopsuiker gehad! Zoveel opties … Geen zorgen, we zetten graag de nieuwste trends en leukste ideetjes op een rijtje ter inspiratie.

Trends in geboortekaartjes

 1. Diep in de zee
  Dieren zijn altijd een goed idee op een geboortekaartje. De nieuwste trend daarbij? Dieren uit de onderwaterwereld! De leukste en mooiste zeedieren staan centraal op deze leuke kaartjes. Van walvissen, dolfijnen en pinguïns over visjes en octopussen – welke is jouw favoriet?

 1. Back to nature met natuurtinten
  Door corona gaan we steeds meer back to nature, en die trend vertaalt zich ook naar geboortekaartjes. Niet alleen blijven dieren populair, ook natuurtinten zijn helemaal hot! Denk maar aan terracotta, andere aardetinten en de bekende terrazzo-print die helemaal in is.

 1. Flower Power
  Ook bloemen blijven het goed doen: fleurige geboortekaartjes scoren elk jaar opnieuw én leunen ook weer aan bij die back to nature-trend. Je kan er alle richtingen mee uit - van bohemian over jungle tot romantisch: voor elk wat wils!

 1. Romantische illustraties
  De Franse influencer Tiffany Family werkte samen met Tadaaz een reeks ontwerpjes uit met romantische illustraties, overgoten met een beetje nostalgie. Superschattig!  
Tadaaz

Met de kortingscode MBLE21 (*) kan je trouwens een gratis proefdruk bestellen van je favoriete geboortekaartje bij Tadaaz! Zo kan je de look & feel van je creatie helemaal ontdekken. 

(*maximaal twee gratis proefdrukken per klant, geldig tot en met 30/04/2022). 

Trends in doopsuiker

 1. Snoep
  Iets lekkers blijft een toppertje onder de geboortecadeautjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van artisanale lolly’s die handgemaakt worden in België? Ze smaken heerlijk naar kersen en zien er bijna te mooi uit om op te eten! Toch eerder fan van de gekleurde snoepjes van Joris in ananas- of aardbeiensmaak? Of ga je voor de traditionele kwalitatieve doopsuiker van De Bock?
snoep

 1. Badzout
  Origineel én bruikbaar: glazen potjes gevuld met badzout. Je kan de potjes personaliseren met een leuke sticker of een labeltje, en je kan kiezen uit verschillende kleuren. Zo vind je altijd het badzout dat perfect past bij het geboortekaartje!
Tadaaz

 1. Droogbloemen
  Glazen buisjes gevuld met droogbloemen: een bijzonder aandenken dat zeker een onvergetelijke indruk nalaat – familie en vrienden kunnen er nog jaren van genieten. Heel stijlvol!
Tadaaz

 1. Artisanale zeepjes
  Ook een leuk idee: een artisanaal zeepje mét heerlijke geur. Je kan zo’n zeepje combineren met een bijpassende wikkel of een gepersonaliseerd label om het helemaal af te maken.
Tadaaz

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Tadaaz. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes