5266fi.jpg

Een geslaagd eerste verjaardagsfeestje dankzij Tadaaz (mét kortingscode!)

26/04/2018

13 april 2018: het allerzotste avontuur van ons leven duurt ondertussen al een jaar.  Twaalf maanden geleden werden we mama en papa van Rosie & Mare, en het feit dat we dat overleefd hebben, is uiteraard een ideale reden voor een feestje ;-)!

Marjolein

Feestje in de crèche met gepersonaliseerde snoepzakjes

Op vrijdag begon het feestweekend van de tweeling in de crèche, ’t Girafke. De gepersonaliseerde snoepzakjes met kroontje kwamen dus meteen goed van pas. Gevuld met een girafcakeje waren ze de ideale traktatie voor de kindjes en onthaalmoekes, Natasja en Kelsey, die voor een fantastisch feestje, een geweldig versierde crèche en heel wat cadeautjes hadden gezorgd. Wat een heldinnen!

Marjolein

Familiefeestje met eigen taart … en decoratie als afleidingsmanoeuvre

Aangezien het in onze familie een jarenlange traditie is dat de mama’s zelf taartjes maken voor de verjaardagsfeestjes, had ik vol overtuiging aan mijn vriend verklaard dat ook ik zelf voor een paar baksels zou zorgen. Extra gemotiveerd door zijn sceptische blik, dacht ik dat klusje eens snel te klaren. Receptjes, check! Ingrediënten, check! Bakvormen, check! Bakoutfit, check! Vier uur later wist ik twee dingen zeker: 1. tradities zijn er om doorbroken te worden;  en 2. er is een reden waarom mijn vriendinnen zweren bij de taarten van Julie’s House.

Mijn kaastaart met witte chocolade was een beetje (ok, veel) te plat, de chocoladecake een beetje te hoog en die gigantische hoeveelheid bloemsuiker op de frambozentaart was niet zozeer decoratief bedoeld (sorry, allerliefste familieleden).  Maar, en dat moest mijn vriend zelfs toegeven, de smaak zat goed EN … gelukkig zorgde de prachtige decoratie van Tadaaz voor het ideale afleidingsmanoeuvre.

Marjolein

Prachtige feesttafel

Heel de familie was present op zondag (ze hadden dan ook allemaal een heel erg mooie uitnodiging gekregen!) en mocht plaatsnemen aan de feesttafel die we zaterdagavond tot in de late uurtjes gedekt en versierd hadden. Zelfs de snoepjes op tafel matchten met de slingers (overdrijven, ik?). De oma’s en opa’s grepen enthousiast naar de kroontjes, alleen Rosie & Mare weigerden om die op hun hoofd te houden (ook de lintjes en strikjes die ze de eerste maanden gewillig door mij op hun hoofd lieten zetten, moeten er nu elke keer aan geloven, helaas).

marjolein

Na het uitpakken van de cadeautjes, maakte de tweeling ons duidelijk dat het hoog tijd was voor de taart door een deel van het inpakpapier op te peuzelen. Ik heb mijn neefje en nichtje (en mijn opa) nog nooit zo proper zien eten, en dat allemaal om hun placemat met foto van Rosie & Mare en mooie kleurplaat op de achtergrond niet vuil te maken. Het werd een heel gezellige namiddag en avond, en op het einde werden verschillende souvenirtjes meegenomen naar huis. De groot- en overgrootouders hebben ondertussen de placemats ingekaderd (inclusief koffievlekken). Opa heeft een kroontje meegenomen naar het 6de leerjaar om aan zijn klasje fier te vertellen over zijn jarige kleindochters. De slingers hebben we opgehangen in het kamertje van de tweeling, zodat we hen binnenkort, naast de verhaaltjes van Bumba en Hopla, ’s avonds voor het slapengaan kunnen vertellen over hun geweldige verjaardagsfeestje.

Merci Mamabaas, merci Tadaaz!

Marjolein

Kortingscode

Wil je er zelf ook een fantastisch feestje van maken met tadaaz? Dan kan jegebruik maken van de kortingscode 'HOERA10MB' voor 10% korting bij aankoop vanaf 60€, geldig tot 31/12/18.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes