5548fi.jpg

Een originele en superleuke kinderkamer dankzij Wonderwalls

31/10/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Wat is er leuker dan een kinderkamer vorm te geven: toffe meubeltjes, leuke accessoires, en natuurlijk een mooi kleurtje op de muren. En waarom maak je die kamer niet helemaal af met een originele en zelfgemaakte muurschildering? Dat is haalbaarder dan het klinkt, we beloven het! Met behulp van het boek Wonderwalls leer je stap voor stap om jezelf te overtreffen met een unieke muurschildering.

Een kleine muurschildering als eyecatcher, of een volledige wand beschilderen: met een muurschildering kan je een kamer echt personaliseren en tot in de puntjes afwerken. Keitof toch: een schildering die niemand anders heeft, en helemaal naar je eigen goesting is. De voldoening is gigantisch als je daar zelf voor zorgt, en je kind zal ongelooflijk trots zijn – zowel op jou als op zijn/haar kamer ;-).

Wonderwalls

Maar hoe begin je daar nu eigenlijk aan? En is dat echt wel haalbaar? In het boek Wonderwalls wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zo’n schildering aanpakt en welk materiaal je daarvoor nodig hebt. En zeg nu zelf: wat is het ergste dat er kan gebeuren? Dat je de muur weer wit moet schilderen?

In het boek worden tal van voorbeelden helemaal uitgewerkt. Van poepsimpel en geschikt voor mensen die absoluut geen tekentalent hebben tot muurschilderingen voor gevorderden, van een kleine eyecatcher tot een volledig uitgewerkte muur, van een paar grafische kleurvakken tot een hele jungle: in Wonderwalls vind je ongetwijfeld genoeg inspiratie voor dé perfecte muurschildering bij jou thuis.

Wonderwalls

Meer lezen? Alle info over het boek vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes