6019fi.jpg

Een verslagje van Play Big met Little Tikes – en win een Battle Splash Water Table!

25/06/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Ha, we hebben er lang op moeten wachten, maar de zomer is eindelijk in het land. Tijd om heerlijk buiten te ravotten! Je kent het wel: die periode is weer aangebroken waarbij de kindjes elke avond absoluut in het bad moeten omdat hun handjes en voetjes vol zand hangen en hun beentjes zwart zien van de aarde. Zalig! Vanessa testte met veel plezier samen met haar zoontjes het Play Big event van Little Tikes uit in Lochristi, een event waar buitenspelen centraal stond.

Uiteraard ben ik voorstander van buiten spelen: niet alleen is dat goed voor hun motoriek en ontwikkeling, het is ook goed voor hun gezondheid. Leve de frisse lucht en de beweging!

Jules (3) is vaak geneigd om zich voor televisie te installeren of naar YouTube (oftewel ‘youpupe’) te kijken, maar dat probeer ik af te remmen door hem te stimuleren buiten te spelen. Mathieu (bijna 2) daarentegen is een echte speelvogel, die zodra hij kan naar buiten wil – weer of geen weer.

Play Big

Little Tikes blaast 50 kaarsjes uit, en daarom werd de parking van Dreamland Lochristi zaterdag omgetoverd tot een leuk parcours boordevol buitenactiviteiten. Perfect voor de jongens om zich helemaal uit te leven, en wij stonden enthousiast aan de zijlijn toe te kijken en toe te juichen :-).

Little Tikes

Per activiteit kregen ze een stempel, wat hen extra motiveerde om alles zeker eens uit te testen.

Heel tof om te zien trouwens hoe de jongens elkaar hielpen: de oudste die de jongste een duwtje gaf om de ladder van de glijbaan op te geraken, het deurtje openhouden zodat de ander in het autootje geraakte, elkaars blaadje afstempelen, … En natuurlijk achter elkaar racen en dan gieren van het lachen ;-).

Little Tikes

Ze hadden echt dolle pret, die twee van me. De activiteiten waren heel gevarieerd, zo was er een echt parcours met stoplichten en verkeersborden: de oudste vond het geweldig, de jongste vond het vooral leuk om kegeltjes omver te rijden en enthousiast te zwaaien naar mama ;-).

Little Tikes

Ze konden ook kleuren aan een tafeltje en er was een heus glijbanenparcours waar die kleine waaghalzen maar geen genoeg van kregen.

Little Tikes

Last but not least konden ze afkoeling zoeken met wat waterpret. Met die hitte was dat meer dan welgekomen! Mathieu bleef maar geconcentreerd bekertjes water vullen en van de ene watertafel naar de andere lopen, terwijl Jules zich amuseerde met de waterstralen. Hoe hoger, hoe leuker :-).

Een meer dan geslaagde namiddag dus!

Little Tikes

Win: Battle Splash Water Table

Met dit weer is er natuurlijk niets leuker dan buiten te spelen, mét water. De Battle Splash Water Table zorgt daarbij ongetwijfeld voor heel wat plezier. Je kindjes kunnen er leuke spelletjes mee spelen: elkaar nat spuiten, bootjes doen zinken of molentjes proberen te raken. Waterpret verzekerd!

Wij mogen zo’n Battle Splash Water Table weggeven. Vul snel het wedstrijdformulier in, en wie weet sleep jij deze zomerse prijs in de wacht!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.