5530fi.jpg

Eerste Hulp bij Grime Gevallen

26/10/2018

Komt het je bekend voor? Je hebt tot in de puntjes alles geregeld, een helse to-dolijst nog af te vinken, maar het komt goed. Komaan! En dan haal je de kleine op van het feestje en daar staat die dan. Te blinken. Als een tijgertje. HELP, dit stond niet op de planning!!

Ook dat nog ...

Er zijn natuurlijk ergere dingen en het is lichtjes in het belachelijke getrokken, akkoord, maar geef toe: vrolijk word je er als mama niet altijd van. Los van het feit dat ik niet wil weten wat een smeerlapperij er in die make-up zit. Maar mijn 'oh shit' dagen op het vlak van huidreiniging bij deze eerste hulp bij grime gevallen zijn voorbij en die van jouw weldra ook. Mijn tip? De advanced precleanser van RainPharma!

Reinig met olie

Veel make-up, luchtverontreiniging, talg, ... is eigenlijk olie. En wat gebeurt er als je olie met water mengt? Helemaal niks.

Vandaar dus dat de advanced precleanser een olieachtige substantie is. Je laat het gezichtje droog, helemaal geschminkt (het jouwe als je nog eens de wijde wereld intrekt, of dat van je kleine schelm) en begint te smeren.

Je krijgt een hele zwarte smurrie bij je kleintje en panda oogjes bij een gewone dag make-up van jezelf. Als alles goed los gewreven is, neem je wat water en krijg je een soort melk. En dan afhalen, en klaar is kees!

Mooi meegenomen

Dat het puur natuur is wat je op de smoeltjes smeert, is natuurlijk een grote plus. Geen sulfaten, parabenen, noem maar op die de huid uit balans brengen. Niet krabben, geen jeuk, geen droge plekjes en geen allergische reacties.

Deze is plus geldt trouwens ook voor jou. Jij verdient ook een natuurlijke verzorging die je huid doet stralen. Slaap in een tube is er nog niet, maar je huid in balans krijgen, dat kan RainPharma wel.

 

Huidexpert Sofie (Kokoro)

Bij elke bestelling* die op onze webshop wordt geplaatst vóór vrijdag om 18h, krijg je gratis een RainPharma Precleanser. Profiteer er nog snel van!
(*zolang de voorraad strekt)

Het beste gerief? De keuze van onze experts vind je op onze webshop. Check it out hier!