6832fi.jpg

Geen inspiratie? Geen paniek! Het grote anti-verveelboek to the rescue

18/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

De lange en vele weken thuis in coronatijden zijn amper verteerd en daar staat de grote vakantie alweer voor de deur. Je zou je voor minder even in het haar krabben, want de ‘fontein der inspiratie’ is intussen echt wel opgedroogd. Maar geen paniek: met ons ‘Het grote anti-verveelboek’ schieten wij ter hulp!

anti-verveelboek

We zijn blij dat we alweer een nieuw boek mogen toevoegen aan de Mama Baas boekenkast. En wat voor eentje: een boek barstensvol leuke EHBV*-ideeën. (*Eerste Hulp bij Verveling)

Dus slaat de verveling acuut toe? Dan vind je in dit boek ongetwijfeld iets leuks om uit te proberen. De 250 ideeën zijn ingedeeld per seizoen en heel uiteenlopend: knutselopdrachten, spelletjes, wandeltochten … Voor elk wat wils!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelfgemaakt blotevoetenpad, een waterballonnen-piñata of een hogehakkenloop? Het wordt moeilijk kiezen uit de vele originele ideeën!

Het boek bevat ideeën die geschikt zijn voor kinderen vanaf drie jaar. Maar geen nood, ook voor de allerkleinsten hebben we inspiratie met ‘Mijn peuter speelt’ en ‘Speelplezier voor de allerkleinsten’ vol leuke ideeën!

Meer info over het boek vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes