Gelukkig Nieuwjaar! Dit wensen we alle mama’s en papa’s toe in 2020

 • door Mamabaas

Nieuwjaar. Hét moment om elkaar het beste te wensen voor het komende jaar. En dat doen we natuurlijk ook bij Mama Baas. We hopen dat 2020 voor elk van jullie een prachtig jaar mag worden dat jullie alles brengt waar je stilletjes (of niet zo stilletjes) op hoopt. En sowieso wensen we elk van jullie deze 10 dingen toe:

 1. Veel slaap en weinig onderbroken nachten. Want het leven lacht je gewoon meer toe als je goed uitgerust bent. En we kunnen maar hopen, nietwaar ;-).
 2. Liters koffie. Voor als dat eerste puntje toch niet helemaal de realiteit blijkt te zijn.
 3. En af en toe een cava’tje. (Of een pintje/wijntje/gin-tonic/warme choco/ in te vullen naar keuze). Samen met vriend(inn)en. Omdat het ongelooflijk deugd kan doen om er eens even ‘uit’ te zijn, en je je batterijtjes helemaal kan opladen met een goed gesprek (en door te horen dat het overal een beetje hetzelfde is!).
 4. Een goede gezondheid. Het is een cliché, maar alles begint met een goede gezondheid!
 5. Heel veel (natte) zoentjes en knuffels. Omdat er niets leuker is dan knuffelen met je kroost.
 6. Veel gelach, van kleine giecheltjes tot luid buldergelach. Omdat er geen mooier geluid op aarde is dan dat.
 7. Voldoende zelfrelativering en -spot. Want als dat mombrain weer eens toeslaat, is het zoveel leuker om daar gewoon eens goed om te lachen!
 8. Genoeg tijd. Om even op adem te komen. Om even stil te staan bij al het mooie in het leven en dankbaar te zijn voor alles wat je hebt. Om even te genieten van de kleine momentjes in elke dag.
 9. Een paar kaboutertjes die op magische wijze zorgen dat die wasmanden af en toe eens leeg zijn, dat de kasten gevuld zijn en dat de rommel opgeruimd is.
 10. 366 dagen vol liefde.

Onze beste wensen voor 2020!