3983fi.jpg

Geniaal: papa toont in hilarisch filmpje de twee soorten ouders die een autostoel installeren

12/07/2016

Ook al gemerkt dat alle toebehoren van de allerkleinsten redelijk complex in elkaar zitten? En je na vijftien keer de handleiding te lezen nog niet doorhebt hoe je dat verdraaide ding in hemelsnaam weer dicht krijgt (buggy) of op de juiste plaats krijgt (in auto). Wij wel, in elk geval, en deze vader uit Nieuw-Zeeland in elk geval ook.

Ook al gemerkt dat alle toebehoren van de allerkleinsten redelijk complex in elkaar zitten? En je na vijftien keer de handleiding te lezen nog niet doorhebt hoe je dat verdraaide ding in hemelsnaam weer dicht krijgt (buggy) of op de juiste plaats krijgt (in auto). Wij wel, in elk geval, en deze papablogger (How to Dad) uit Nieuw-Zeeland in elk geval ook.

Oké, je hebt dus eigenlijk, om volledig te zijn, twee soorten ouders: de ouders die technisch inzicht hebben en ouders die, euh, dat niet hebben... Maar eerlijk, die eerste soort zijn wij toch nog niet al te veel tegengekomen... Ik zie mij nog staan sukkelen in een ondergrondse parking in centrum stad met een buggy die maar niet dicht wil en een krijsende baby (zweet, zweet), waardoor ik echt aan het overwegen was om A. het ding op het dak te binden of B. het ding achter te laten... Gewoon. Ik zou wel een nieuwe kopen... 

Deze vader heeft het ook gesnopen, meer bepaald als het om het installeren van de autostoel gaat. 'Je hebt twee soorten ouders',  stelt Jordan Watson. 'Zij die het zo doen.' Waarop Jordan in twee seconden de autostoel heeft ingeklikt met de gordels op de juiste plaats. 

'En zij die het zo doen...' Waarop Jordan een gevecht met de autostoel aangaat en hamer en zaag bovenhaalt om het gedrocht maar in die verdomde auto te krijgen. Intussen is de dochter vanop de passagiersstoel vrolijk aan het kirren. Uiteindelijk bindt hij de autostoel uit pure armoede dan maar aan zichzelf, kind inbegrepen, en besluit met de woorden: 'Het is een redelijk goede manier om met haar te gaan wandelen, dus, euh, ik denk dat we gewoon een beetje gaan wandelen...' Hilarisch gewoonweg... 

Ik weet in elk geval één ding: bij ons thuis is het altijd de vader die het rotding installeert - hij is de ouder met het technisch inzicht. Dat is de enige manier om zeker te zijn dat alle gordels en alle Isofix-dingen op de juiste plaats en manier vastzitten... Nu ja, ik heb natuurlijk dan weer veel andere kwaliteiten, dat spreekt voor zich. Moeha! ;-)

papa met hamer en autostoel in auto

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes