8194fi.jpg

Getest: herbruikbare verzorgingsdoekjes + WIN een babypakket

8/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Mijn make-up verwijder ik al een tijdje met een herbruikbaar doekje. Dus waarom eigenlijk ook geen zero-waste gebruiken bij de verzorging van de kindjes? Zo gezegd … Sinds kort zijn de eco-doekjes niet meer weg te slaan van de verzorgingstafel en in de badkamer.

Lang moest ik eigenlijk niet zoeken, want ik vond meteen herbruikbare verzorgingdoekjes in het aanbod van Mustela. 100 % bio katoen en lekker zacht voor de gevoelige huidjes hier thuis.

Reinigen, wassen en weer reinigen

De eco-doekjes kan je gebruiken om verschillende delen van die kleine lijfjes te reinigen. Je maakt ze gewoon nat met reinigend water. Of Liniment (voor de luierwissel). En reinigen dus maar hé.

Nadien kunnen de doekjes in de wasmachine, op 40°. Stop ze wel in een wasnetje. En laat ze drogen in open lucht, niet in de droogkast.

Trouwens, ik heb ze nu ook toegevoegd aan mijn make-up routine, want je kan ze dus ook perfect gebruiken om je te ontschminken.

Mustela eco-doekjes

Meermaals gewonnen

Je vindt de doekjes in 2 formaten:

  • Klein: prima om snoetje mee te poesten, handjes af te vegen …
  • Groot: ideaal voor de luierwissel dankzij hun afmetingen en dikte. Deze doekjes hebben twee zijden. Eentje uit badstof, dat goed reinigt en vuil absorbeert. En eentje dat superzacht is en ideaal is als je een gevoeligere huid moet wassen.

Makkelijk, zacht én goed voor het milieu. Ik twijfel niet meer. Vooral omdat ik besef dat ik nog altijd niet voldoende eco binnenbreng in huis. Maar we werken eraan en deze zero waste reinigingsdoekjes gaan alvast niet meer weg!

Mustela eco-doekjes

WIN een herbruikbaar babypakket

Wij mogen tien pakketten van Mustela t.w.v. €50 weggeven. Elk pakket bevat: een Kit Eco-doekjes 100% bio katoen, Liniment 400ml, een crème voor de luierwissel 1-2-3 50ml, en reinigend water zonder spoelen 300 ml. 

 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Mustela. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes