Gezocht: testpersoon voor het nieuwe Get Stronger trainingsprogramma van Claudia Van Avermaet!

  • door Mamabaas

Ook een beetje in paniek nu je geleidelijk aan opnieuw onder de mensen moet komen? Niet alleen omwille van het virus, maar ook omdat je dan die legging terug naar de kast moet verbannen en die coronakilo’s onder ogen moet zien? Wij hebben misschien wel de oplossing! Want Mama Baas is op zoek naar een kandidaat die het nieuwe Get Stronger trainingsprogramma van Claudia Van Avermaet wil uittesten.

Get Stronger

Get stronger

Get stronger is een trainingsprogramma waarbij je samen met sport- en voedingsdeskundige Claudia bouwt aan een sterker lichaam en een sterkere geest.

Dankzij praktische work-outs, weekmenu's met lekkere en gezonde recepten en aandacht voor je geest kun je in een maand tijd helemaal fit worden.

De Get Stronger-formule bestaat uit drie fasen waarin je lichaam zich opbouwt en strakker en fitter wordt. Het vraagt natuurlijk doorzettingsvermogen, maar je zal voelen dat je meer energie krijgt als je dit schema volhoudt.

  1. Clean up
    In fase 1 (dag 1 tot 10) van het Get Stronger-plan ga je voor lichte maaltijden en schrap je zware voedingsmiddelen.
  2. Build it up
    Fase 2 (dag 10 tot 20) in het Get Stronger-plan geeft je opnieuw wat meer ruimte. We verleggen de focus naar de opbouw van je spiermassa en we herintroduceren wat extra’s op het menu.
  3. Get stronger
    Deze laatste fase is vooral bedoeld om je gezonde levensstijl te blijven aanhouden.

Wat krijg jij van ons?

Een gratis exemplaar van Get Stronger + gratis deelname aan de online cursus t.w.v. €195 met persoonlijke begeleiding van Claudia Van Avermaet.

Wat verwachten wij van jou?

Na elke fase schrijf je een korte recensie over hoe je je voelt, of het programma haalbaar is en welke impact het trainingsprogramma op je heeft.

Stel je kandidaat!

Stuur een mailtje naar anne.mouton@lannoo.be en motiveer kort waarom je het Get Stronger trainingsprogramma van Claudia wil uittesten en waarom jij de ideale kandidaat bent.

Vergeet ook niet je adresgegevens te vermelden.

Je kan je kandidaat stellen tot 27/05. De online cursus gaat van start op 08/06.