6614fi.jpg

Zelfs in tijden van corona kan je herinneringen maken

26/03/2020

De kans is groot dat ook jij reikhalzend uitkijkt naar het einde van deze vreemde corona-tijden. Kids weer naar school, jij op je werk, met vrienden op een terrasje en terug feestjes en vrij kunnen bewegen. Je kijkt er misschien zelfs stiekem naar uit om opnieuw taxi te kunnen spelen voor al die activiteiten van de kids. En toch, toch is deze verplichte familietijd misschien wel het ideale moment om herinneringen te maken. Want je hebt meer tijd. Tijd samen. Wij  kunnen alvast twee boeken aanraden!  

Als het leven wel aan de volle 100% voorbijraast, ben jij wellicht één van die ouders die om de zoveel tijd bedenkt: “Ik zou nu toch echt eens werk moeten maken van die fotoboeken.” Of misschien was er een klein stemmetje bij de tweede verjaardag van je dochter dat fluisterde: “Mmmm, dat babyalbum invullen moet nu toch echt gaan gebeuren.” Wel dan hebben we goed nieuws, want Mama Baas heeft twee boeken gemaakt die jou helpen om op een leuke manier herinneringen te bewaren. Zelfs in tijden van corona. Of misschien wel: zeker in tijden van corona!

verjaardagenboek

Het grote verjaardagenboek

Dit is een ideaal boek als je kleine kids in huis hebt. Dankzij dit boek ga je elke verjaardag van je kind niet alleen vieren en taart eten, maar ook de tijd nemen voor een fijne babbel. Elke verjaardag vul je een aantal bijzonderheden van je kind op dat moment in: gewicht, lengte, kapsel, favoriete outfit,... en je hebt ruimte om één foto te kleven (geen massa’s stress dus om een heel fotoboek te maken!). Daarna krijg je nog een aantal heel specifieke vragen op basis van de leeftijd van je kind.

Neem de tijd voor een kort verjaardagsinterview en schrijf de leukste herinneringen neer. De vragen gaan van favoriete pipi-kaka-mopjes, tot herinneringen aan lezen, tellen of maaltafels. Er is plek voor memorabele momenten, grappige anekdotes en ‘eerste keren’. Dankzij de vragen krijg je heel snel een overzicht van een jaar vol herinneringen. Start er nu mee in deze corona-tijden en haal eventuele achterstand van de voorbije jaren in. Dan hoef je de komende verjaardagen - als het leven weer heerlijk druk is - maar één uurtje tijd per jaar te reserveren voor dit boek. Zo krijg je in een mum van tijd een zalig overzicht van 12 jaar kindertijd!

Dit boek is bovendien een ideaal kraamcadeau. Dus als er in deze vreemde tijden een baby geboren wordt in je familie of vriendenkring, is dit een superleuk cadeautje om alvast in de brievenbus te stoppen. Je kan het gewoon online bestellen, dus je hoeft er de deur niet voor uit!

bewaarboek tekeningen

Bewaarboek voor tekeningen

Heb jij ook nog een massa kleuterkunst aan de ijskast hangen? Of heb je een doos of twee vol tekeningen van op school? Maar weet je eigenlijk helemaal niet wanneer je kind nu precies die schattige kopvoeters kon tekenen? Wel dan is het ‘Bewaarboek voor tekeningen’ wat je nu nodig hebt. Want je kan er niet alleen de mooiste tekeningen van je kind in kleven, je kan ze ook de opdrachtjes laten maken en aan elk kunstwerk een toffe titel en een datum geven. Dat zijn twee vliegen in één klap: je kan eindelijk die stapel kleuterkunst uit sorteren - en ja, er kan dan een heel deel met een gerust hart de vuilbak in - én je hebt een fijn boek voor later met een toffe selectie kindertekeningen!

Ook dit boek kan je veilig online bestellen. 

Bij aankoop van beide boeken, krijg je met de code MBMEMORIE20 bovendien 30% korting op het tweede boek. De korting is geldig t.e.m. 12 april. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes