6805fi.jpg

Gratis webinar: Kinderen helpen bij verlies

9/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wist je dat … Mama Baas al haar vijfde verjaardag viert? Inderdaad, groot feest bij ons dit jaar! We hadden veel voor jullie in petto, maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid en hebben we onze plannen moeten aanpassen. We laten jullie echter niet in de kou staan: de komende weken bieden we jullie elke week (gratis!) een boeiende webinar aan!

De derde webinar staat op de agenda voor woensdag 17 juni om 16.30u en kan je daarna nog een week lang herbekijken als je bent ingeschreven. Het thema van deze webinar: Kinderen helpen bij verlies, met rouwexpert Manu Keirse.

Kinderen helpen bij verlies

Ook voor je kinderen zijn de coronamaatregelen niet altijd evident. In deze tijden hebben kinderen veel te maken met verlies in al haar vormen: geen contact meer met de vriendjes, niet meer op de schoot bij oma en opa mogen zitten enz. Rouwspecialist Manu Keirse leert je hoe je als ouder kunt omgaan met dat verdriet. Hij laat zien hoe je als ouder attent kunt zijn voor de pijn van je kind en waarom een open communicatie zo belangrijk is.

Verdriet verdwijnt niet door erover te zwijgen. Het verlamt als je er thuis of op school niet mee terechtkunt. Kinderen ervaren net zulke intense gevoelens van gemis als volwassenen, maar reageren op een manier die eigen is aan hun leeftijd en hun ontwikkeling.

Na de webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Rouwexpert Manu Keirse maakte met zijn basisboek Kinderen helpen bij verlies – waarvan intussen meer dan 25.000 exemplaren hun weg vonden naar de lezer – verdriet en rouw bij kinderen bespreekbaar.

Dankzij onze partner OZ kunnen we deze webinar helemaal gratis aanbieden! 

Over partner OZ

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds, wil bijdragen aan de gezondheid van ouders en kinderen, en dat zowel op fysiek, psychisch als sociaal vlak. Welzijn van ouders én kinderen verdienen daarbij extra aandacht, en daar is het aanbod helemaal op afgestemd.  

Maak je je zorgen om de opvoeding van je kinderen of heb je last van stress? Je kan telefonisch terecht bij een team van professionele psychologen of psychotherapeuten via de OZ Luisterlijn! En ook in de app vind je heel wat artikelen over het thema 'mentale gezondheid' terug.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes