6793fi.jpg

Gratis webinar: Papieren bloemen maken

2/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wist je dat … Mama Baas al haar vijfde verjaardag viert? Inderdaad, groot feest bij ons dit jaar! We hadden veel voor jullie in petto, maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid en hebben we onze plannen moeten aanpassen. We laten jullie echter niet in de kou staan: de komende weken bieden we jullie elke week (gratis!) een boeiende webinar aan!

De tweede webinar staat op de agenda voor woensdag 10 juni om 16.30u en kan je daarna nog een week lang herbekijken. Het thema van deze webinar: papieren bloemen maken met creatieve mama Fran Vanseveren.

Papieren bloemen

Maak prachtige bloemen, knutsel een groot feestboeket of fleur je kamer op met je favoriete zomerse bloem.

Creatieve mama Fran Vanseveren gaat samen met jou aan de slag om de mooiste roosjes uit crêpepapier te maken. Aan de hand van haar duidelijke uitleg en demonstratie tijdens deze webinar kan iedereen de meest originele bloemen knutselen.

Deze workshop is geschikt voor kleuters met begeleiding of zelfstandig voor kinderen van de eerste leerjaren.

BELANGRIJK - Leg alvast dit materiaal klaar bij de start van de workshop:

Papier (gekleurd crêpepapier of toiletpapier of servetten), schaar, lijm, ijzerdraad, groene bloementape of een strook groen crêpepapier, verschillende stokjes (bijvoorbeeld satéstokjes), eventueel een vaas of emmertje

Deze workshop is gebaseerd op het boek Papieren Bloemen van auteur Karin Van Hoorick

Dankzij onze partner OZ kunnen we deze webinar helemaal gratis aanbieden! Inschrijven is wel verplicht en kan via deze link. Na het verschijnen kan je de webinar nog een week lang herbekijken.

Over partner OZ

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds, wil bijdragen aan de gezondheid van ouders en kinderen, en dat zowel op fysiek, psychisch als sociaal vlak. Welzijn  van ouders én kinderen verdienen daarbij extra aandacht, en daar is het aanbod helemaal op afgestemd.

De zomervakantie komt er binnenkort weer aan. Ben je nog op zoek naar een toffe vakantiebeleving voor je kinderen? OZ deelt graag in de kosten! Je krijgt een tegemoetkoming voor jeugdbeweging, sportkampen, speelpleinwerking en vakanties voor mindervalide kinderen.

Wist je trouwens dat je ook een tegemoetkoming van €10 krijgt bij OZ voor zonnebeschermingsproducten? Zo kan je op een veilige manier van de zon genieten.

Laat die vakantiepret maar komen!