4890fi.jpg

Het begin van het nieuwe schooljaar: hou alles onder controle met onze nieuwe Weekplanner!

12/09/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

We zijn er weer ingesmeten, in dat nieuwe schooljaar! En yep, de machine draait weer op volle toeren: huiswerk, naar de hobby's brengen enzovoort... Veel bordjes om in de lucht te houden, maar gelukkig hebben wij onze hulpmiddeltjes want: tadaaaaa! Ziehier onze nieuwste telg, de Weekplanner!

weekplanner

Hoe werkt het? Heel simpel: er zijn vier kolommen voorzien die je zelf invult naar de nood. Heb je drie kinderen, dan neem je mama en papa samen in 1 kolom. Heb jij 1 kind, dan heb je plaats zat :-). Wees creatief met de weekplanner, want de bedoeling is dat je hem helemaal op jouw maat afstemt. 

Hoe zit het verder in elkaar? Auteur Sofie beschrijft hoe je met die ochtenroutine om kunt gaan... bij een ideaal scenario (lees: alles onder controle) en een, euh, iets minder ideaal scenario (te laat, iets vergeten meegeven aan je kind...). Je leest ook wat handige info over het tijdsbesef van een 2-jarige tot 7+ of over hoe je niet chaotisch kunt zijn.

stickers

En er zijn stickers!

Voor speciale gelegenheden is er een stickerveld met veel voorkomende gelegenheden (hobby, verjaardagsfeest, dokter...).

jokerkaart

Ennnn: de Jokerkaarten!

En voor echt vervelende omstandigheden zijn er de Jokerkaarten! Check die handel! Uitkniplijntjes zijn voorzien :-)! 

jokerkaart

Met andere woorden: plannen wordt een makkie. En als het dan toch eens fout zou lopen heb je nog grappige tips over hoe je ermee kunt omgaan en de jokerkaarten :-).

De Weekplanner kost 14,99 euro. Meer info vind je in de webshop van Lannoo

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes