6711fi.jpg

Hoe maak je ook in coronatijden een onvergetelijke dag van Moederdag?

30/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Volgende week is het Moederdag. En dat het dit jaar een ander soort Moederdag zal worden dan andere jaren, staat als een paal boven water. Dat betekent echter niet jullie er samen niet een onvergetelijke dag van kunnen maken. Want, hoe cliché ook, geluk zit nu eenmaal in kleine dingetjes!

Wees gerust, ook in coronatijden kan je als mama in de watten worden gelegd. Bijzondere momenten zitten in de kleinste dingen – en dat kan perfect zonder de deur uit te hoeven.

Drie tips om mama in de watten te leggen

We delen een paar tips om er een bijzondere dag van te maken. (En pssst, het is helemaal oké om deze tips subtiel door te geven aan je wederhelft en/of kinderen!)

 1. Ontbijt op bed
  Een kop koffie, vers geperst fruitsap en een croissantje: meer heb je niet nodig om de dag goed te beginnen en te genieten in jullie coconnetje. 
 2. Wellness
  Welke mama is er niet blij met wat me-time? Zéker in deze tijden, waarbij me-time een schaars goed is geworden. De badkamer die omgetoverd wordt tot wellness zal ongetwijfeld op gejuich worden onthaald! Of misschien kunnen de kindjes (of papa!) mama ook een massage geven?
 3. Verrassingsdiner
  Papa en de kinderen die hun koksmuts opzetten en mama’s lievelingsgerecht op tafel toveren: wedden dat het nog nooit zó lekker zal geweest zijn?

Meer tips vind je hier.

Moederdag Dreambaby

Drie creatieve ideeën voor klein en groot

Natuurlijk kunnen je kinderen ook zelf aan de slag. Een paar ideeën om samen met je kids aan de slag te gaan voor oma – of om papa aan het werk te zetten met de kinderen!

 1. Een uniek kaartje
  Welke mama is niet blij met een zelf geknutseld kaartje? Je kan het kaartje hier downloaden, daarna kunnen de kids er creatief mee aan de slag.
 2. Exotische smoothie slush
  Een lekkere, exotische smoothie slush in fluoroze. Zalig, je waant je in je eigen pretpark! Het recept vind je hier.
 3. Zelfgemaakte zeepjes
  Smelt een neutraal stukje zeep en voeg naar wens kleurstof en essentiële olie toe. Even laten opstijven en het zeepje is klaar!

Op de website van Dreambaby vind je nog meer leuke ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vlinder met de handjes en voetjes van je baby? Of lolly’s van chocolade en aardbei? Of liever een klaverhartjes Tattoo?

Met de DIY-toolbox van Dreambaby wordt het sowieso een onvergetelijke Moederdag!

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dreambaby. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes