3875fi.jpg

Hoera, ons nieuw diplomaboekje is er!

7/06/2016

Keifier zijn we op deze lieverdjes! Speciaal voor onze lancering kun je de diplomaboekjes bestellen en laten versturen zonder verzendkosten. En nog een extraatje: wil je eens een aantal diploma’s ter voorbeeld downloaden? Dat kan via de link in ons artikel!

Keifier zijn we op deze lieverdjes! Soms hebben onze lieve kindertjes eens wat extra motivatie nodig (zonder gezeur gaan slapen, op tijd naar school vertrekken, goed de tanden poetsen…) of doen ze gewoon iets wat een diploma verdient, zoals fietsen zonder wieltjes, pipi op de pot doen, zwemmen zonder bandjes…). 

Om de kinderen extra te motiveren, mogen ze zelf dus hier en daar dingetjes inkleuren, zoals kleine medailles en bolletjes. Bij sommige diploma’s (‘Ik ga zonder gezeur naar bed’) is het echt de bedoeling om ze te verdienen en moeten er eerst 7 sterretjes worden ingevuld vooraleer het diploma van de Gouden Slaapmuts is behaald.

De jury (de ondergetekenden)? Doornroosje, Klaas Vaak, Koningin Madame Pipi de la Toilette (voor pipi op de pot) en Het Mega-officiële Comité van de Etiquette en de Deftige Tafelmanieren en nog vele anderen…

 

 

Bestel zonder verzendkosten!

En hey, ook mama en papa verdienen soms wel eens een duwtje in de rug, niet? Daarom hebben we ook een paar coole diploma’s voor onszelf verzonnen :-), preview volgt morgen!
 

Speciaal voor onze lancering kun je de diplomaboekjes bestellen en laten versturen zonder verzendkosten. Bestellen kan via deze link.

 
 

Wij deden de test...

Hoe werkt zo’n diploma? Wij hebben deze morgen eens het diploma van de Grote Speedy Gonzales-racekampioen op de 4-jarige kleuter uitgetest en kijk, ineens vond ze het een pak minder erg om haar kleren aan te trekken, te ontbijten, het haar te laten kammen enzovoort enzoverder… ‘Mag ik nóg een bolletje kleuren, mama?’, klonk het ineens, in plaats van het gebruikelijke: ‘Nee, ik wil niet die schoenen, ik wil die àndere!’ :-) Nu ja, ik maak mezelf ook geen blaasjes wijs en als het op belonen aankomt, moet je af en toe eens wisselen van tactiek, maar dit kan één van je vele trucjes zijn om het allemaal wat leuker en vlotter te laten verlopen :-)! 

meisje kleurt iets in

Oké, mama, je mag mijn haar toch kammen, maar... mag ik nog een bolletje kleuren dan?

meisje kleurt iets in

Helemaal klaar om naar school te gaan, joehoe!

diploma

Ik ga zonder gezeur naar bed!
Ik werk goed mee om op tijd op school te komen
Ik doe flink boodschappen met mama of papa
Ik eet netjes en blijf aan tafel zitten
Ik poets flink mijn tanden
Ik ga naar de crèche/school zonder traantjes
Ik eet ook flink mijn groenten op
Ik eet ook flink mijn fruit op
Ik ga flink naar de tandarts
Ik ruim flink mijn rommel op
Ik blijf stil in bed tot ik mag opstaan!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes