7123fi.jpg

Jingle Bells: 10 ideetjes voor een origineel kerstcadeautje

8/12/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

De kerstboom heeft een plekje gevonden in de woonkamer, de lichtjes zorgen voor sfeer en gezelligheid en Mariah Carey en Wham! schallen vrolijk door de speakers. Er is geen ontkomen meer aan: de kerstperiode komt eraan. En dat betekent dat die lege plekjes ónder de kerstboom zo stilaan gevuld mogen worden met de leukste pakjes – want halleluja, gelukkig mogen we dat toch nog doen in deze speciale eindejaarsperiode. Weinig inspiratie voor een leuk cadeautje? We helpen je graag een handje!  

1. Glas

Een set whiskyglazen, een ginglas, een bierglas of een wijnglas – daarmee scoor je ongetwijfeld bij bourgondische mama’s en papa’s, en al helemaal als er een toffe tekst in gegraveerd staat. Mom Off Duty, Dad fuel, Gindependent Woman … Keuze genoeg!
Een overzicht van onze leuke glazen én mokken vind je hier.  

2. Thermos

Ook onze thermossen zijn altijd een schot in de roos. Zag je het nieuwste model al?
Je vindt alle thermossen hier.

thermos

3. Milestone blanket

Met dit heerlijk zachte dekentje kun je op een heel bijzondere manier bijhouden hoeveel dagen, weken of maanden je baby intussen is. Zalig toch?

milestone blanket

4. Milestone cards

Dertig leuke kaartjes om te gebruiken in het eerste jaar als mama of papa, met herkenbare en grappige situaties. Het doosje bevat alle mijlpalen in het leven van jonge ouders én hun baby.

milestone cards

5. Deurmat met quote

Een gewaarschuwd mens is er twee waard, en dat is zeker het geval als er kinderen in huis zijn. Wat dacht je dus van een geweldige deurmat met de quote ‘Let vooral op de rommel, anders val je erover’? Of ga je liever voor ‘Pas op, baby in huis. Enkel aanbellen bij levering van pakjes of eten.’? Aan jou de keuze!

Deurmat

6. Armbandje

Armbandjes zijn altijd een leuk idee, en we hebben voor elk wat wils. Lil Sis, Big Bro, Mom, Dad of plusmama of -papa? En laten we vooral meter en oma niet vergeten, al dan niet in morsecode!

armbandje

7. Scheurkalender 365x mama zijn

Ook in 2021  pakt Mama Baas weer uit met een scheurkalender boordevol ontroerende en grappige quotes, ideaal om elke dag met een grote glimlach op het gezicht te beginnen. Een klein maar fijn cadeautje, voor een jaar lang plezier! 

scheurkalender

8. Foto-invulboek

Heel leuk om de mooiste herinneringen bij te houden: een foto-invulboek. Je hebt er eentje voor tijdens je zwangerschap, met ruimte voor alle echo’s en om kleine tekstjes in te schrijven, en eentje voor het eerste jaar van je kindje. Is je kindje al wat ouder? Dan maakt het schoolfotoboek je verzameling compleet!

echoboek

9. Handleiding tot het perfecte (nu ja, net haalbare niveau van het) moederschap

Het perfecte kerstcadeau voor de mama’s die al een paar jaar ervaring op de teller hebben staan: een boek met totaal onwetenschappelijk onderbouwde tips over hoe je de tien voornaamste hindernissen van het ouderschap overleeft. Een ludiek boek vol herkenbare verhalen en zalige tips en inzichten.

handleiding tot het perfecte moederschap

10. Budgettip

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje aan een zacht prijsje? Neem dan zeker eens een kijkje in onze outlet. Je vindt er leuke kledij (voor kids én ouders), boeken, verkleedkledij, kussens, speelgoed …