6546fi.jpg

Kate Middleton vertelt openhartig over het moederschap

5/03/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, je vindt er over elk denkbaar onderwerp. Ook het moederschap is een geliefd onderwerp in die podcasts. Zo is er ‘Happy Mum, Happy Baby’, waarin Giovanna Fletcher telkens een centrale gast uitnodigt om te praten over het ouderschap. En in februari was niemand minder dan Kate Middleton te gast.

Kate Middleton

In de podcast Happy Mum, Happy Baby praat Kate Middleton openhartig over haar leven als mama. Zo doet ze een boekje open over haar zwangerschappen, waarin ze telkens leed aan hyperemesis gravidarum (extreme misselijkheid).

Ze vertelt ook over de befaamde foto’s die werden genomen vlak na haar eerste bevalling. Daarbij verscheen ze al enkele uren na de geboorte van zoontje George, met perfect kapsel en make-up en op hoge hakken, voor de pers. Daarover vertelt ze nu dat ze er met gemengde gevoelens op terug kijkt.

“Het voelde goed om omringd te worden door zoveel warmte en enthousiasme, om te merken dat zoveel mensen meeleefden en blij voor ons waren met de geboorte van ons zoontje. Ik was ook blij om weg te kunnen uit het ziekenhuis, want dat linkte ik aan de keren dat ik daar had gelegen tijdens mijn zwangerschap. Ik wilde gewoon naar huis gaan en daar op mijn gemak zijn. Maar tegelijk was het niet evident, om als nieuwe en onervaren mama meteen in de spotlights te staan met de hele wereld die je op de vingers kijkt. …”

Daarnaast blijkt uit de podcast vooral dat ook Kate Middleton gewoon een mama is, net als jij en ik. Ook zij heeft weleens te kampen met schuldgevoelens en zou dingen achteraf gezien anders hebben aangepakt. Ze vindt het ook niet gemakkelijk om in de drukke tijden van tegenwoordig alles te combineren en voldoende tijd te maken voor haar kinderen.  Herkenbaar!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes