6703fi.jpg

Kijktip: Motherland, een hilarische én herkenbare reeks over het moederschap

28/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu we toch ‘in ons kot’ moeten blijven, komt een hilarische reeks over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken als geroepen. Daarom onze tip: vanaf morgen kan je op BBC First de zalige reeks ‘Motherland’ bekijken!

Motherland is een komische dramaserie over de uitdagingen waarmee moeders worden geconfronteerd. De serie werd geschreven door comedian Sharon Horgan, die bekend staat om haar humoristische reeksen. En ook deze keer weet ze de juiste snaar te raken: de serie staat bol van de herkenbare scènes. Echt, heeft die Sharon stiekem meegekeken in ons leven of zo?

De reeks brengt alle ingrediënten samen voor een raak portret van een werkende moeder: de competitiviteit tussen moeders, het gegoochel om alle ballen in de lucht te houden, de ratrace, vergeten dat er geen school is en dan in een stresskramp schieten om nog snel opvang te regelen, … Herkenbaar én hilarisch!

Perfect om te bekijken als je kinderen éindelijk in bed liggen en jij onderuit kan zakken in de zetel met een goed glas wijn, als je ’t ons vraagt. Cheers!

 

Motherland, vanaf woensdag 29 april om 21u in première op BBC First.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes