4034fi.jpg

Laten we hopen: Brussels Airport heeft aparte rij voor families met kinderen getest

2/08/2016

Vliegen met kinderen is altijd een uitdaging, en al helemaal als ze hun eigen bagage nog niet kunnen dragen/openen. Een van de grootste stressmomenten is dan ook de wachtrij bij de controles: niet alleen moet je de kinderen in het gareel houden, je moet ook nog eens al die bakjes vullen en alles weer wegsteken en ondertussen niets of niemand kwijtgeraken. Daar wil Brussels Airport iets aan doen want "een vakantie moet niet beginnen bij een landing, maar al bij de aankomst op de luchthaven”, aldus woordvoerster Nathalie Van Impe van Brussels Airport.

Testevaluatie

Daarom hebben ze deze zomer een week lang een aparte rij getest bij de controles voor wie vliegt met kinderen jonger dan 12 jaar. De test verliep heel goed, zo meldt de luchthaven, en wordt nu verder geëvalueerd op onder meer klantentevredeneid en prakticiteit.

Bij een goede evaluatie wordt het systeem ingevoerd vanaf 1 november. Indien mogelijk zou er ook extra personeel worden ingezet om eventueel een handje te helpen bij het verplaatsen van de bagage en de buggy. Wij beginnen al te duimen…

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes