6496fi.jpg

Leestip: lifestylecampagne 'Vrouw & Kind'

5/02/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Kindjes krijgen is een uitdaging (understatement, ahum), en er gaan vaak heel wat onzekerheden mee gepaard. Als mama is het daarom altijd leuk om te lezen hoe andere mama’s het allemaal aanpakken en hoe zij het moederschap ervaren. En als je daarbij nog wat extra informatie en tips krijgt is dat mooi meegenomen. We tippen daarom graag de lifestylecampagne ‘Vrouw & Kind’, die zich richt op zwangere vrouwen en jonge mama’s!

Tiany Kiriloff is modegoeroe en influencer, reist de wereld rond en … is mama van drie dochters. Hoe ze dat allemaal bolwerkt? In ‘Vrouw & Kind’ vertelt ze openhartig over haar leven als mama en de struggles die daar soms bij komen kijken.

Want struggles, die horen er gewoon bij. En dat geldt voor élke mama. Eén van die struggles is bijvoorbeeld: hoe vind je de goeie balans als jonge ouder? Kind & Gezin deelt tips om daar beter in te slagen. En willen we die balans niet allemaal vinden?

Ook gezondheidstopics komen trouwens aan bod: van borstkanker en intieme gezondheid over zwangerschapsdiabetes tot vaccinatie en vitamines, je leest er alles over in ‘Vrouw & Kind’.

Maar da’s nog niet alles. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘10 dingen die ze je niet vertellen als zwangere vrouw’, tips om de babyuitzet samen te stellen én een artikeltje over Mama Baas – jawel, de enige echte! ;-)

Nieuwsgierig geworden?  Afgelopen weekend vond je de campagne ‘Vrouw & Kind’ bij De Standaard, en je kan het ook online lezen. Veel leesplezier!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes