7795fi.jpg

Leuk kerstcadeau (ook voor jezelf): een gepersonaliseerde kalender

2/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Een kalender is altijd handig. Er zijn zoveel dingen die we moeten onthouden, en dan is een geheugensteuntje meer dan welkom. Maar zo’n kalender wordt nog net dat tikkeltje leuker als je die personaliseert met je mooiste foto’s. Zo krijg je telkens weer de leukste herinneringen voorgeschoteld. Elke maand opnieuw een hartverwarmende throwback, hoe leuk is dat? Persoonlijker dan dat wordt het niet: perfect dus als cadeautje – voor de grootouders, de meter of peter, of gewoon voor jezelf. En als je er eentje met goud- of koperfolie kiest, dan wordt het extra feestelijk! 

Ik heb altijd al een zwak gehad voor foto’s, maar sinds ik kinderen heb is die liefde exponentieel gegroeid. Dat merk ik ook in mijn omgeving: de grootouders zijn bijvoorbeeld elke keer heel blij om nieuwe kiekjes van hun kleinkinderen te krijgen.

Het is hier dan ondertussen ook traditie dat er onder de kerstboom een jaarkalender ligt voor de grootouders, met daarin een overzicht van de mooiste foto’s van het afgelopen jaar. Ze zitten telkens weer te blinken van trots als ze door al die mooie herinneringen bladeren.

En omdat het natuurlijk belangrijk is jezelf niet te vergeten ;-), trakteer ik mezelf en mijn wederhelft ook elk jaar op een gepersonaliseerde bureaukalender. Handig om het overzicht te bewaren, elke maand weer een feestje als er weer een nieuwe foto te zien is én het geeft je interieur meteen een persoonlijke touch.

Bij Tadaaz kan je zonder veel moeite je eigen unieke kalender ontwerpen. Van adventskalender over verjaardagskalender tot jaarkalender of bureaukalender: je vindt het er allemaal.

Tadaaz

Jaarkalender

In 2022 elke maand weer getrakteerd worden op de mooiste foto’s: een jaarkalender is altijd een schot in de roos. Zo kan je foto’s toevoegen van iemand die jarig is in die maand, of ga je voor mooie momenten in die periode van het jaar voordien. Kerstfoto’s in december, foto’s van jullie zomerreis in juli of augustus, … Een jaar vol hartverwarmende herinneringen!

Extra leuk zijn de jaarkalenders met goud- of koperfolie, die voor een echt WAUW-effect zorgen. Die folie springt meteen in het oog – en die kalenders zijn exclusief bij Tadaaz te verkrijgen. Prachtig om cadeau te geven en een jaar lang van te genieten!

Bureaukalender

Een bureaukalender is handig om het overzicht van de dagen en weken te bewaren op het werk, én een mooi extraatje in je interieur. Met een blik op de foto van je liefste schatten begin je toch met een smile aan je werkdag?

Je kan kiezen voor een staande kalender, of voor een bureaukalender op een houten staander. Stijlvol is het sowieso!

Verjaardagskalender

Met een verjaardagskalender heb je Facebook niet meer nodig om herinnerd te worden aan de verjaardag van tante Jeanne of nonkel Jef – geen enkel excuus meer om nog een verjaardag te vergeten! Zo’n verjaardagskalender ziet er bovendien ook leuk uit. Je kan bijvoorbeeld elke maand een foto van een  jarige uit die maand toevoegen.

Tadaaz

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tadaaz. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes