5893fi.jpg

Mama Baas groeit met je mee: lancering Mama Baas Kids!

30/04/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Het is met heel veel enthousiasme en goesting (en een gezonde portie zenuwen) dat we jullie éindelijk ons grote nieuws kunnen aankondigen: op 1 mei lanceren we het gloednieuwe ‘Mama Baas Kids’, speciaal gericht op ouders van kinderen tussen 6 en 12 jaar. Hoera!

Ruim vier jaar geleden zag Mama Baas officieel het levenslicht. Het duurde niet lang voordat Mama Baas uitgroeide tot dé online community voor mama’s (en papa’s). In de loop der jaren hebben we een trouw lezerspubliek opgebouwd met artikels over het leven zoals het is als jonge mama met kleine kindjes.

Of het nu met grappige quotes is, met herkenbare en soms emotionele verhalen of met advies en nuttige informatie van onze experten: bij ons kunnen mama’s hun ei kwijt. We trachten een realistisch beeld te schetsen van het ouderschap, mét alle ups en downs die daarbij komen kijken. En aan jullie massale respons (waarvoor dank!) te zien, slagen we daar behoorlijk goed in.

Velen van jullie komen bij ons terecht tijdens jullie zwangerschap of de prille fase van het ouderschap, want Mama Baas brengt vooral verhalen over de zwangerschap en de baby/peuter/kleuter-fase. Maar kleine kindjes blijven natuurlijk niet klein. Het is een huizenhoog cliché, maar ze worden oh zo snel groot. En naarmate die baby’tjes uitgroeien tot grotere kids, heb je misschien minder nood aan verhalen over zwangerschappen of peuters met driftbuien. Je blijft misschien een beetje op je honger zitten als het gaat over de opvoeding van je kroost, omdat de issues bij lagereschoolkinderen nu eenmaal niet dezelfde zijn als bij baby’s en peuters. Geen nood: Mama Baas groeit met je mee! Want ook onze kindjes worden een beetje groter. En we merkten dat we zelf nood hadden aan andere verhalen en andere onderwerpen die aan bod kunnen komen.

MamaBaasKids

We willen daarom graag een vervolgverhaal schrijven aan Mama Baas. En dus lanceren we met heel veel enthousiasme en goesting Mama Baas Kids: speciaal voor ouders van kinderen tussen 6 en 12 jaar. Op die pagina mag je het bekende Mama Baas-concept verwachten: een mix van herkenbare verhalen van mama’s, waarbij je een zucht van opluchting slaakt omdat je niet de enige bent bij wie het er zo aan toe gaat, informatieve artikels van experten en grappige/ontroerende/hilarische quotes. Een plek waar je als mama je ei kwijt kan. Waarbij we een eerlijk beeld blijven schetsen van het ouderschap. Waarbij we advies geven over de opvoeding van je kinderen en je leven als mama. Met dat verschil dat de artikels er gericht zijn op ouders van lagereschoolkinderen.

Wij hebben er alvast héél veel goesting in, en hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op de Facebookpagina van Mama Baas Kids. Let’s get this party started!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes