4972fi.jpg

Mama Baas op de Boekenbeurs, whoop whoop! En we zorgen voor kinderopvang! Echt! En: win een leuke goodiebag!

24/10/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Het begin van de herfstvakantie luidt het begin van de Boekenbeurs in (zondag 29 oktober tot en met zondag 5 november). En gezien dat wij met Mama Baas al een paar boeken hebben geschreven bij Lannoo zijn wij natuurlijk van de partij. Op zaterdag 4 november vind je ons vanaf 15 uur aan stand 318. O ja, en voor de kinderen is er leuke kinderopvang van 14 tot 17 uur in het Mama Baas-knutselatelier!

Zaterdag 4 november = Boekenbeursdag!

Zaterdag is een ideale dag om eens met je gezin naar de Boekenbeurs af te zakken. Het liefst natuurlijk zaterdag 4 november, ha ja, want dan zijn wij er met lots en lots of entertainment! 

kind met ballon
ava logo

Voor de kinderen

We hebben dus al aangekondigd dat de kinderen meer dan welkom zijn en zelfs door ons kunnen worden opgevangen. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld gratis laten schminken en krijgen een gratis Mama Baas-ballon bij aankoop van een Mama Baas-boek (stand 318).

Maar er is meer: auteur en creatieve duizendpoot Hilde Smeesters geeft doorlopend van 14 tot 17 uur in het Mama Baas-atelier (Gele zaal, 1e verdiep) een echt knutselatelier met keileuk knutselgerief van AVA. Je kunt je kroost altijd even hier in goede handen laten (Hilde wordt bijgestaan door twee van onze Mama Baas-kinderopvangsters/jobstudenten). `

nagels lakken

Voor de mama’s/papa’s

In datzelfde atelier kan mama haar nagels lakken met een FABY-kleurtje (zie hieronder) naar keuze terwijl zoon of dochter lustig zit te knutselen (ook doorlopend, van 14-17 uur).

sofie vanherpe

Als je nagels gedroogd zijn kun je tussen 15 en 16 uur eens langskomen aan stand 318 bij auteur en Mama Baas Sofie Vanherpe voor een signeersessie en een Doe de mama-test om te ontdekken wat voor type mama je bent (uit het boek Mama heeft alles nooit helemaal/niet echt onder controle).

Van 16 tot 17 uur vind je er huisarts Sofie Vanderoost, auteur van het schitterende Eerste Hulp bij Kleine Kinderen, voor een signeersessie of een antwoord op één van je vragen.

Van 16.30 uur tot 17 uur is er op het Oranje podium een panelgesprek met Lieve Van Weddingen, auteur van het nieuwe Mama Baas-boek 101 vragen van kersverse mama’s en Eva Boonen en Martine Boonen van het boek De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding.

Van 17 tot 18 uur vind je zowel Lieve Van Weddingen als Eva en Martine Boonen voor een signeersessie aan stand 318.

In elk geval: er is voor elk wat wils. Ben je die dag in de buurt, spring dan snel eens binnen in de namiddag, het gaat megagezellig worden aan de Mama Baas-stand! Mothers and fathers united en zo! Tot dan?

faby nagellak

Win! 20 coole goodiebags!

Speciaal voor de Boekenbeurs stelden wij een goodiebag samen. We mogen er 20 wegschenken. Wat zit erin? Aha! Dit verklappen we al: ons laatste nieuwe postkaartenboekje zal erbij zitten, een notitieboekje, een knuffel van Dreambaby en nog leuke dingen… zoals een mini-nagellak van FABY, het Italiaanse manicure- en pedicuremerk dat niet alleen respect heeft voor dieren en het milieu, maar ook voor het lichaam, want 10 van de meest schadelijke stoffen zijn uit hun producten gehaald. Check hier voor meer info over dit coole merk!

Wil jij een goodiebag winnen? Doe dan gewoon mee en waag je kans! De zakken zullen op de Boekenbeurs aan de winnaars worden meegegeven of nadien opgestuurd als je er niet kan bij zijn op 4 november. Deze wedstrijd is afgelopen!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes