3828fi.jpg

Mama koopt Star Wars-masker voor zichzelf (niet voor de kinderen) en gaat viraal met slappe lach

21/05/2016

Eén van de leukste aspecten van het ouderschap? Je compleet laten gaan in het onnozel meedoen met je kinderen. Of zonder, al even plezant. Deze mama kocht zichzelf voor geen geld een Chewbacca-masker dat geluid maakt en lacht zichzelf echt een breuk... Echt geweldig aanstekelijk, haar schaterlach!

Wil je eens keiluid meezingen met Elsa, dat kan dat, want je hebt een superexcuus: elke goede moeder/vader moet dat toch kunnen meezingen, ha ja? Wel, dat moet deze moeder, Candace Payne, ook gedacht hebben: waarom zou ik niet eens een Star Wars-masker voor mijzelf kopen? Dat specificeert ze ook een paar keer in het filmpje: 'Dit is niet voor Duncan of voor Cadance (haar twee kinderen), maar voor mijzelf. Nu ja, ik zal hen er wel eens mee laten spelen hoor, ik ben geen slechte mama hé, maar in alle eerlijkheid: op het einde van de dag zal dit niet in de speelgoedbak belanden, maar in mijn kamer', waarop ze met enige moeite het masker uit de verpakking haalt. 

Als ze uiteindelijk het masker aanheeft, maakt het Chewbacca-masker zijn bekende geluid, waarop ze echt in tranen uitbarst van het lachen. Probeer maar eens serieus te blijven bij dit filmpje! Zo hebben we onze mama's het liefst: een tikkeltje crazy, met geweldig veel humor en relativeringsvermorgen.

Bekijk zeker het hele filmpje op de Facebookpagina van Candace of hieronder, je wordt er instant goed gezind van!