6231fi.jpg

MART. Yes.You.Can.Have.It.All!

11/10/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Je moet niet kiezen, want kiezen is verliezen. Op 2 en 3 november moeten jij en je gezin dat voor één keer niet doen. Want je bent op MART. Yes.You.Can.Have.It.All!

Kunst, shoppen en mooie dingen creëren. Als je die zou kunnen combineren, een mens zou niet twijfelen, toch? Reserveer dan instant en meteen het weekend van 2 en 3 november in je nu al belachelijk drukke agenda. Want dankzij MART ben je niet alleen meteen in orde met je eindejaarsinkopen, jij en je gezin kunnen er ook volledig los gaan. Ga er de meest coole workshops volgen voor gezinnen, én pik meteen ook het allervetste museum mee van België: de Verbeke Foundation.

logo mama baas shopt

Laat je op de MART verrassen door heel wat leuke (web)shops en vakmensen met een uitzonderlijk aanbod specifiek voor gezinnen! En uiteraard is ook Mama Baas shopt aanwezig, hoera! 

tasje

We presenteren er een uitgebreid gamma van leuke kinderkledij (ze kunnen toch nooit genoeg schattige kleertjes hebben), keitof speelgoed (dat ook nog eens mooi in het interieur staat), een selectie van onze boeken en onze exclusieve Mama Baas- branded items (koffiethermossen, armbandjes, weekplanners…). Tijdens MART verwennen we bovendien elke klant met een gratis Mama Baas pakket bestaande uit oa. een make up tasje, groeimeter, winkelwagenmuntje, …

Meer weten over M-art? Klik hier

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes