7246fi.jpg

Mensen vergeten dat ik net voor de coronamiserie een kind op de wereld heb gezet

22/02/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Mensen vergeten dat ik net voor de hele coronamiserie een kind op de wereld zette. Er was plots geen babyborrel en enkel dichte familie en vrienden waren even langs gekomen. Cadeaus en centjes, daar is het me niet om te doen. Velen stortten deze trouwens ergens na de annulering van haar babyborrel dan maar in afwachting op een eerste echte bezoek. Maar verder dan die gulle geschenken en een aantal kaartjes of sms'jes met "proficiat" en "jammer dat we haar niet in het echt kunnen bewonderen", zijn we dan ook niet meer gekomen.

Er was die eerste lockdown, dan angst bij de "versoepelingen" en uiteindelijk die tweede lockdown. Dus ja, wij vroegen niemand om langs te komen. Maar ook niemand vroeg ons nog naar een mogelijkheid voor eventueel nog een voorbijgestreefd (k)raambezoek. Want ja, nu is die kleine meid toch al wat groot om ze nog te verwelkomen. Niet?

Wij hebben haar uiteraard binnen onze familie meer dan welkom geheten. En we hebben haar omringd met onmetelijk veel liefde. Maar ze verdient, volgens mij, alle liefde van de hele wereld en het lijkt wel of die wereld niet eens weet dat ze hier rondloopt (ja loopt, want dat doet ze al sinds haar 11 maanden. Topkind, toch?!)!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes