4897fi.jpg

Mothers.Bodies.Stories

15/09/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Geboortefotografe Marijke Thoen zet een nieuw project op poten, waarbij ze ‘échte lichamen’ van moeders in de kijker wil zetten. Het idee is portretten te maken van mama’s en die samen met enkele verhalen te bundelen in een boek én een tentoonstelling. Haar missie: vrouwen kracht geven en inspireren.  Maar daarbij heeft ze jouw hulp nodig!

geboortefoto Marijke Thoen

Onzekere mama's

Marijke Thoen is geboortefotografe, en niet de eerste de beste. In 2016 kaapte ze nog  een internationale prijs weg met dé foto van het jaar. Tijdens haar werk ontmoet ze dus veel jonge mama’s. En omdat ze merkte dat veel van die jonge mama’s erg onzeker zijn over zowel hun lichaam als over het moederschap, besloot ze een project op poten te zetten, mothers.bodies.stories. Om vrouwen kracht te geven, en hen te inspireren. Een project dat wij alleen maar kunnen toejuichen!

Crowdfunding

Vol goede moed begon Marijke eraan, tot het noodlot toesloeg… Er werd ingebroken bij haar thuis, en al haar fotomateriaal werd gestolen. De moed zakte Marijke in de schoenen, want de inbraak betekende dat ze het kostenplaatje van haar project niet langer kon dragen. Maar in de plaats van bij de pakken te blijven neerzitten, besloot ze een crowdfunding te starten.

Wil je mee je schouders zetten onder dit mooie initiatief? Elke donatie, hoe klein ook, is meer dan welkom. Ook wie zich graag kandidaat wil stellen als model kan daarvoor terecht op de website.

Alle informatie vind je hier terug.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes