4001fi.jpg

Mum's milestones: omdat de overwinningen van mama mogen gevierd worden

17/07/2016

Wat is er leuker dan mijlpaalkaartjes voor de baby? Mijlpaalkaartjes voor de mama! Omdat een baby veel verandert en ogenschijnlijk banale dingen een echte overwinning kunnen worden. Zoals die dag dat je niet hebt gepraat over de vulling van de kakapampers of hoe vaak je bent opgestaan, de dag dat je terug een gewone beha aankon (SHOCK) of naar het toilet kon zonder ‘mamapamper’ (of wenen. Of onderbrekingen).

Niet echt

Het idee komt van twee Australische mama’s die net als wij allemaal vaststelden dat het ‘echte’ mama zijn niet echt aan bod komt in de boekjes en de films.  “We waren net aan het leggen met die ‘babymijlpalen’ die werden gevierd met prachtige foto’s van de baby, maar er was niets of niemand die vierde wat mama’s doormaakten.” Het idee was geboren en ondertussen ook uitgewerkt op de site www.mumsmilestones.com.

Cadeautip

Lijkt ons een perfect mamacadeau - want zeg nu zelf, wat is er beter om met die ‘mamanadeeltjes’ om te gaan dan een fikse dosis humor?! Een fikse dosis humor waarvan een deel van de opbrengst gaat naar een liefdadigheidsorganisatie die mama’s helpt met depressie en angsten. En ja, ze versturen ook naar België. Voor wie een set van 27 kaarten wat veel is: er zijn wenskaarten ook! 

 

Wij waren alvast blij geweest met deze:

 

mums milestones

Al was deze toch ook echt een overwinning:

mums milestones

Multitasking!

mums milestones

En deze, tjah, dat lukt nog altijd niet altijd

mums milestones

OEPS! 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes