4909fi.jpg

Negen feiten waaraan je merkt dat het nieuwe schooljaar is gestart

9/09/2021

Yep, we zijn weer vertrokken. Voor je het weet is de eerste week alweer voorbij gevlogen! En ja hoor, we zijn weer helemaal mee in de drive en de routine… Waaraan ik dat merk? Een paar, euh, kleine dingetjes…

  1. Mijn bloeddruk is weer een beetje hoger dan in de iets tragere/ relaxtere zomermaanden. Beetje stress, moi? Euh… Plannen, organiseren, op tijd zijn... Ik word daar zo moe van, zou kabouter Lui zeggen…
  2. Het eerste briefje van ‘Beste ouder, er zijn luizen gesignaleerd in de klas’ is binnen. Check. Elke dag luizen zoeken in het haar van mijn dochter is mijn hobby geworden. Weeral. (voorlopig nog loos alarm)
  3. De eerste zieke is al thuisgebleven. De jongste. 39,5 graden ineens, ’s avonds, out of the blue. Hello bacterietjes!
  4. De hobby- en verjaardagsfeestjesmotor draait op volle toeren. Basket, Ksa, leren zwemmen, feestje … Broem broem moeder! Lang leve de afwisselingsbeurten met de andere ouders! Lang leve andere ouders, echt! Networking is mijn middle name geworden!
  5. Ik ben precies weer wat vaker moe. Damn, en ik had nog zoveel energie als het zomer was… Nog even… en het is al bijna herfst! Pff, niet mijn seizoen (slechte luchtwegen).
  6. Woensdag en vrijdag zijn er hier weer twee kindjes moe. Heel moe. Net als moeder eigenlijk.
  7. De twee komen met keiveel nieuwe verhalen thuis. De oudste kijkt naar Karrewiet ineens en is soms meer op de hoogte van de actualiteit dan haar moeder. Het is fascinerend hoeveel ze weer bijleren op zo’n korte tijd!
  8. De tijd vliegt, wat zeg ik, raast voorbij. ’s Ochtends boekentassen maken, eten geven, kinders uit huis krijgen. En voor ik het weet is het al avond.
  9. Ik kijk een beetje stiekem uit naar de volgende vakantie. Geen commentaar. (damn you regen en grijze luchten)

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes