Nieuw speelgoed van VTech uitgelicht en uitgetest!

  • door Mamabaas

Joepie, Sinterklaas is vandaag weer gearriveerd in ons landje! Hoog tijd om de Goedheiligman nog snel wat tips mee te geven over speelgoed waar kinderhartjes sneller van gaan kloppen. Daarom zetten we graag een paar items van VTech in de spotlights én lieten we onze kids een aantal items zelf uittesten. Van de allerkleinsten tot de grotere kids, voor elk wat wils!

Glamper

1. Magische Glamper

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, maar een hightech camper die openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat, leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. De glamper heeft passagiers (papa, mama en baby), tal van accessoires en biedt luxe aan verwende kampeerders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel? Met de Magic Point op de bestuurdersplek komt de speelset voor elk Vrolijk Vriendje tot leven.

Meer info vind je hier.

Glamper
brandweerwagen

2. Vrolijke Vriendjes 2-in-1 Brandweerwagen

Supertof: op het eerste zicht is dit een gewone brandweerwagen, maar zodra die openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn! Je kleine brandweerman of -vrouw kan zich helemaal uitleven met de ladder, het waterkanon, de helikopter en de mini-brandweerwagen. En met de knipperende toetsen maakt je kleintje spelenderwijs kennis met leuke weetjes over de brandweer terwijl hij/zij ondertussen zelf verhalen bouwt en coole avonturen beleeft! En natuurlijk reageren alle Vrolijke Vriendjes op de speciale Magic Point in deze leuke set.

Meer info vind je hier.

brandweerwagen
sparklings

3. Sparklings Stella, Penelope en Foxy

Wij mochten de Sparklings van VTech testen: Foxy, Stella en Penelope. Dat zijn superleuke, interactieve magische figuren. Alix (3) heeft Stella getest (want die heeft roze haren en dat is haar ‘lievelings’) en haar nichtje Nel was meteen weg van Foxy. Je kan op de magische ketting of hoorn drukken om een kleur te kiezen en emoties te ontdekken. De verschillende elementen zoals de ogen, hoorn, kuif of vleugels kunnen verschillende kleuren licht geven, heel erg leuk!

Stella, Foxy en Penelope zingen ook een heleboel liedjes die iedereen hier thuis ondertussen vanbuiten kent. Ook mijn jongste dochtertje Millie (6 maanden) kijkt met verwondering naar Stella en al haar mooie kleurtjes!

Meer info vind je hier.

sparklings
dino

4. Switch & Go Dino’s

Jules (5) en Mathieu (3) zijn zot van alles met wielen, draken, helden, dino's … Laat maar komen, hoe stoerder hoe liever! Switch & Go Dinos heeft de ideale mix voor hen: een dino én race-auto in 1. Ideaal! Er bestaan 4 verschillende exemplaren – 4 verschillende dino’s die elk in een ander voertuig veranderen. 

Jules koos meteen voor de rode omdat dat zijn lievelingskleur is en omdat die transformeert in een helikopter. De vliegende dino kan zelf zijn vleugels en hoofd bewegen en spuwt precies vuur (met een knipperend rood lichtje). De dino krijgt trouwens ogen en bij het transformeren naar een helikopter zie je zelfs de piloot zitten via en LCD schermpje.

Mathieu koos voor de sterkste dino, een T-Rex – hij is nog maar net 3  maar kent al verschillende dino-soorten. De sterke T-Rex is ideaal voor hem om zijn fantasie op los te laten met de nodige ‘brulkreetjes'. Hij gaat er helemaal in op, zalig om te zien.  De dino’s maken realistische geluiden en geven leuke weetjes mee over voertuigen en dino’s. Zo is een T-Rex een echte carnivoor… “en ja, broer, ik ga jouw vliegende Dino opeten”. En ze zijn meteen vertrokken voor heel wat speelplezier ;-)

Voor de mama’s onder ons die liever geen speelgoed met geluidjes hebben: je kan het geluid gemakkelijk regelen of zelfs uitzetten. Alleen kan ik niet garanderen dat je kids niet zelf voor de nodige decibels zullen zorgen ;-). Hier zijn de Switch & Go dino’s in elk geval echte winners.

Meer info vind je hier.

dino

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.