4430fi.jpg

Onze top 7 mamacadeautjes voor onder de Kerstboom

21/12/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Het is bijna zover – nog een paar dagen en het is weer cadeautjestijd. Jihaa! Maar wat willen wij mama’s nu echt graag krijgen? Veel knuffeltjes, mamaliefde … En, euh, wat ons hier betreft, toch een paar goodies :-).

All I want for Christmas, is You! Euh, en deze 7 dingskes ...

  1. Wij overleven hier niet zonder onze dagelijkse koffie(tjes). Hoe moet een mens anders wakker geraken? En blijven? Met een koffiezet kan je dus weinig fout doen! Ga meteen voor een exemplaar mét thermoskan. Van koffie kan je gewoon eigenlijk niet genoeg hebben. Ahum.
  2. Als vader de man niet bereid is om je voetjes te masseren na een vermoeiende dag, vraag dan gewoon een voetjes masseren toestel. (Ook een aanrader trouwens voor de zwangere dames onder ons!)
  3. Voor de sportieve mama's: deze Polar M400 staat al eventjes op ons verlanglijstje. Als jogger is het belangrijk toch een beetje je hartslag te respecteren en we bekennen dat we dat te weinig doen. Deze roze vriend zou ons daarmee op stijlvolle wijze in kunnen helpen. Bovendien met ingebouwde gps, handig in ons geval :-).
  4. Een schone weekendtas voor samen, of jij alleen met een vriendin, op uitstap mee te gaan... Hint hint... Ook handig als sporttas. Niet dat we zo vaak gaan uit sporten, maar je weet nooit dat de gelegenheid zich voordoet en je zonder tas zit... Ha ja. Juist.
  5. Een Instax. Niets plezanter dan de schattigste momenten van je spruit(jes) op foto te hebben, nietwaar. Je kan eigenlijk gewoon niet genoeg foto's in huis hebben. Uiteindelijk is jouw nageslacht het schoonst. By far.
  6. Voor als we eens tijd hebben en ons haar deftig in de plooi willen leggen: een stijltang. We horen jullie denken: wanneer gaan we daar dan eens tijd voor hebben? Wel, heel binnenkort. Snel. Ooit. Ja hoor!
  7. Moeders huid kan afzien (slaaptekort, stress, whatever), dus goed reinigen en hydrateren is belangrijk. Met andere woorden: nee, we weigeren nu al rimpels te krijgen. We hopen dat deze gezichtsreiniger voor een babyvelletje kan zorgen. Bij onszelf welteverstaan... 

Hopelijk ligt er voor jullie een van deze dingens al onder de kerstboom te blinken. (Of kan vader nog snel snel een last minute aankoopje doen).

Fijne feesten!

* Dit artikel kwam er in samenwerking met Coolblue. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes