5648fi.jpg

Op reis met je kleintje: met deze must haves wordt het een stuk makkelijker

18/12/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Op reis gaan, da’s altijd leuk. Een ook met kinderen kan je heus nog de wereld ontdekken, alleen komt er wat meer organisatie en voorbereiding aan te pas. Maar wees gerust: met de juiste uitrusting wordt reizen met kinderen een fluitje van een cent! Oké, da’s misschien een klein beetje overdreven, maar de juiste buggy, bagage of draagzak kunnen echt een wereld van verschil betekenen!

Nano

Nano

De Nano is de ultieme buggy voor op reis: een echte lichtgewicht buggy (hij weegt nog geen 6 kilogram!) die heel handig is in gebruik. Het is een typische Mountain Buggy:  heel wendbaar en vlot op elke ondergrond.  De buggy kan ook heel compact worden opgevouwen, zodat hij makkelijk als handbagage kan worden meegenomen.  Handig! Daarnaast kan je er ook je autostoeltje op bevestigen met de ingebouwde adapters, zonder dat je extra accessoires hoeft aan te kopen. En natuurlijk is het het ook gewoon een kwalitatieve buggy met een lange levensduur. 

bagrider

Bagrider

Dé uitvinding van de eeuw, als je het ons vraagt: deze handbagage op twee wieltjes tover je in 1-2-3 om in een comfortabel reiszitje voor je kindje. Gedaan met zwetend door de luchthaven strompelen met op je ene arm een vermoeide peuter en aan je andere arm een zwalpende koffer :-).

De reiskoffer kan een kind tot 15 kilogram dragen, met daarbovenop de volledige opbergcapaciteit van de koffer zelf.

Pod

Pod

De Pod is een ultra lichtgewicht kinderstoel. Het gemak waarmee je deze stoel meeneemt is als een droom, en bovendien plooit de stoel handig op zodat je ‘m gemakkelijk kan meenemen of opbergen in kleine ruimtes. De stoel is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Juno

Juno

De Juno is een ergonomische en heupvriendelijke draagzak die erg handig in gebruik is. Perfect voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatieve draagzak in een uniseks uitvoering.

 

In België kan je de producten van Mountain Buggy onder andere hier vinden. 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Mountain Buggy. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.