6650fi.jpg

Oproep: Mama Baas zkt mama’s en papa’s van tweelingen en meerlingen voor nieuw boek

8/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Voor een nieuw boek over tweelingen en meerlingen zijn wij op zoek naar getuigenissen van mama’s én papa’s. Kreeg jij een tweeling of meerling, en wil je graag je verhaal doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de nieuwe boekenreeks “Mama’s vertellen” laten we verschillende mama’s (en papa’s) aan het woord. Zij vertellen openhartig hun verhaal en bieden een gevoel van (h)erkenning aan andere ouders. ‘Ontroostbaar’, een boek over baby’s die meer huilen dan gemiddeld en het eerste boek in de reeks, verschijnt deze zomer.

In het volgende boek focussen we ons op tweelingen en meerlingen. En daarvoor zoeken we mama’s én papa’s die hun verhaal willen vertellen. Zie jij dat wel zitten? Wil jij eerlijk je verhaal doen over de ups en downs, je zwangerschap en de kraamperiode, de lastige momenten maar ook de liefde voor je kindjes, de clichés en de reacties van de buitenwereld en zoveel meer?

We zijn op zoek naar uiteenlopende verhalen. Tweeling of zevenling, identiek of niet-identiek, natuurlijk of na fertiliteitsbehandelingen, baby's of al wat grotere kindjes, ... Maakt niet uit! Als je maar iets te vertellen hebt over het onderwerp :-). 

Voel je je aangesproken? Stuur dan een mailtje naar lore@mamabaas.com met je contactgegevens en een korte schets van jullie gezin en waarom je graag zou willen meewerken.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes