3892fi.jpg

Ouders vertellen: de grappigste momenten met hun kinderen

10/06/2016

Als ouder maak je heel wat avonturen mee met je kindje(s), soms dat je afvraagt waar ze het vandaan halen. Hilarische momenten met je kindjes, die geen blad voor hun mond houden. Wat een voldongen feit is ouders zullen zich nooit vervelen! Buzzfeed heeft een leuk artikel samengesteld met verschillende verhalen van ouders. Hier vind je het originele artikel en wij hebben er voor jullie enkele vertaald. Dit zijn de grappigste verhalen:

1. Mama Ans: nieuw baby broertje

“Mijn kleuter was aan het praten tegen de kassierster van de supermarket over zijn nieuw babybroertje – ik had juist een maand geleden een keizersnede gehad – toen hij besloot om te zeggen: ‘Mijn broer is uit mijn mama haar buik gekomen en ik uit haar vagina!’”

2. Anonieme mama: gezellig op restaurant

“We zijn op restaurant en mijn 4-jarige dochter zei aan de serveerster dat haar haar er heel mooi uitziet. De serveerster kreeg een grote glimlach op haar gezicht en bedankte haar. Wanneer de serveerster zich omdraaide en wegliep, voegde mijn dochter eraan toe: ’Maar niet aan de achterkant.’”

3. Mama Katie: een kalende meneer

“Mijn 3-jarige dochter, heel sociaal, was in gesprek met een kalende man. Wanneer hij wegging, draaide ze zich, heel verward, naar mij om en zei: ‘Mama, hij is alleen maar een hoofd!’”

4. Mama Joy: zich verontschuldigen

“Mijn 3-jarige zoon sloeg mijn echtgenoot in zijn kruis. Ik zei hem zich te verontschuldigen en hij zei: ‘Papa, het spijt me dat ik in je vagina geslagen heb.’”

5. Mama Heather: leren over zoogdieren

“Mijn dochter die naar het eerste leerjaar gaat, was over zoogdieren aan het leren. Toen ik haar vroeg: ‘Ben jij een zoogdier?’, antwoordde ze ‘nee’. Dus zei ik dat ze eens naar haar arm moest kijken of daar haar was. Ze antwoordde: ‘Wow! Ik ben een zoogdier. En papa is ZEKER een zoogdier!’”

6. Mama Joy: ‘Slaapwel, papa!’

“Mijn 3-jarige was slaapwel aan het zeggen tegen mijn echtgenoot, toen ze hem opeens sloeg! Hij vroeg haar waarom ze dat gedaan had en zij zei: ‘Papa, ik was je gezicht aan het high-fiven.’”

7. Anonieme mama: een verkeersdrempel

“Wat een kleine dramakoning. Ik was aan het rijden op een parkeerterrein en ik reed een beetje te snel over een verkeersdrempel. Mijn 3-jarige zoon riep: ‘OHHHHHH! MIJN MILT!’”

8. Mama Mary: een slaapwel-liedje

“Ik was een slaapwelliedje aan het zingen voor mijn 3-jarige, toen hij opeens zijn hand op mijn mond legde en zei: ‘Genoeg, mama!’”

9. Tante Lily: ‘Ik ben een jongen!’

“Uit het niets wandelde mijn nichtje de keuken in, helemaal naakt met een plastieken beker over haar geslachtsdelen en zei: ‘Ik ben een jongen! Zie je mijn penis?’”

10. Anonieme mama: op het potje gaan

“Ik was in de winkel met mijn juist zindelijke 2-jarige, wanneer ze mij zei dat ze naar het toilet moest. Dus liepen we naar de badkamer… Ze zat op het toilet terwijl iemand anders naast haar ook naar het toilet ging. Ze vroeg aan mij of die vrouw ook op het potje ging en ik zei haar dat het inderdaad zo was. Toen de vrouw klaar was, begon mijn dochter te klappen en riep: ‘Je bent helemaal alleen op het potje gegaan! Goed gedaan, mevrouw!’”

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes