7920fi.jpg

Het perfecte uitje voor alle paardenliefhebbers: CAVALLUNA - Celebration!

3/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Heb jij ook een echt(e) paardenmeisje of -jongen in huis? Dan is een show van CAVALLUNA beslist een aanrader! Teams uit heel Europa demonstreren een heel scala aan paardrijdisciplines met verschillende paardenrassen, en dat allemaal verweven in een fascinerend verhaal. Het resultaat: een magische show waar het hele gezin met open mond naar zit te kijken.

De voorbije jaren betoverde CAVALLUNA jong en oud met hun shows ‘Companions of Light’, ‘World of Fantasy’ en ‘Legend of the Desert’. Na een gedwongen pauze vanwege de pandemie mogen de paarden nu eindelijk opnieuw van stal, en hoe! In de show Celebration worden een aantal fenomenale acts uit die voorbije shows opnieuw tot leven gewekt. Zo krijg je de kans om de populairste scènes opnieuw te beleven en de mooiste optredens van de afgelopen jaren in een nieuwe compilatie te bewonderen.

Waar je je aan mag verwachten? Van magische vrije dressuur over stuntrijden vol actie en harmonieuze dressuur tot luchtige komedie en adembenemende LED-acts: de show maakt grote indruk op het publiek en laat iedereen wegdromen. Laat je meeslepen door de adembenemende rijstijl, de kleurrijke show en ontroerende momenten.

CAVALLUNA

Het verhaal

In de show volg je de drie hoofdpersonages Alana, Tahin en Samira. De reis begint bij de dromerige Alana die in verschillende landen op zoek gaat naar mensen met een stralend hart, de ‘Companions of Light’. Alleen met hun hulp kan Alana de aarde behoeden voor bittere kou en eindeloos duister.

Ondertussen komt de jonge Tahin in de fabelachtige wereld van de fantasie terecht – de World of Fantasy’. Op een plek heel ver weg van zijn dagelijkse leven worden zijn wensen realiteit. Hij ontmoet er de mooie Naia en moet leren te vertrouwen in zijn noodlot en zichzelf.

En dan is er nog de mooie kroonprinses Samira, die het moet opnemen tegen haar kwaadaardige neef Abdul die de macht wil grijpen … Alleen de vier amazones van de elementen vuur, water, lucht en aarde kunnen haar helpen om de duivelse plannen van haar op macht beluste neef te verhinderen en haar volk te redden.

Paarden

In de spectaculaire shows kan je de mooiste paarden ter wereld aan het werk zien: een groot scala aan paardenrassen passeren er de revue. Van schattige mini-Shetlandpony’s over lieftallige Tinkers en sportieve Lusitano’s tot elegante Friezen: de vierbenige sterren weten het publiek telkens weer te betoveren.

CAVALLUNA

Meer info

Het familiespektakel CAVALLUNA – Celebration is te gast in het Antwerpse Sportpaleis, en dat op kindvriendelijke uren. Je kan de show gaan bekijken op 26 maart (om 14u) en op 27 maart (om 11u of om 16u). Tickets zijn beschikbaar vanaf €28 en vind je hier.

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met CAVALLUNA. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes