Samsonseks: doen jullie dat ook?

18/10/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Zelf hadden we nog niet van de term 'samsonseks' gehoord (en zijn de kindjes in kwestie nog iets te klein), maar we zien wel het potentieel van het idee. ‘samsonseks’ (de; m) het geslachtsleven; erotiek; seksuele betrekkingen terwijl kroost/nageslacht afgeleid wordt door televisie/beeldbuis. Want eerlijk, op een doordeweekse avond schiet er niet echt veel tijd over voor sexy time, en ...

Zelf hadden we nog niet van de term 'samsonseks' gehoord (en zijn de kindjes in kwestie nog iets te klein), maar we zien wel het potentieel van het idee.

‘samsonseks’ (de; m) het geslachtsleven; erotiek; seksuele betrekkingen terwijl kroost/nageslacht afgeleid wordt door televisie/beeldbuis.

Want eerlijk, op een doordeweekse avond schiet er niet echt veel tijd over voor sexy time, en ook geen energie voor Netflix and chill… maar een gestolen halfuurtje op zo’n weekendochtend? Sure!

De madammen van online parenting magazine Maison Slash zagen het net zo: zij willen samsonseks meteen bombarderen tot ‘Woord van het Jaar’. Vanaf 1 december kan er echt gestemd worden op de woorden van het jaar, tot dan staat het iedereen vrij woorden te nomineren via de officiële website.

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes